Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- RAM topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugoagagyilo
tag
Hol vannak akkor ? Ezt arra irtam hogy azt irtad mindenkinek van cobrája népautó.
Hiányolom őket mert alig tudunk megtölteni egy szobát.Jó ha 4-en 5-en rójuk a köröket.Legtöbbször Bakos úrral és Feri84-el meccselünk csak.Bár igaz összefutottam már Crea-val és Karibabával is.De talán most akkor többen leszünk hogy eldölt Cobrával kell menni
,személy szerint én megszerettem de uralni még közel annyira sem tudom 
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hiányolom őket mert alig tudunk megtölteni egy szobát.Jó ha 4-en 5-en rójuk a köröket.Legtöbbször Bakos úrral és Feri84-el meccselünk csak.Bár igaz összefutottam már Crea-val és Karibabával is.De talán most akkor többen leszünk hogy eldölt Cobrával kell menni
,személy szerint én megszerettem de uralni még közel annyira sem tudom