- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
g_g_g
őstag
Az app-ban nincs reklám, valami más program dobálhatja fel neked.
Fejlesztői információ a reklámmal kapcsolatban. -
Volt már olyan valakinél, hogy irkal és egyszer csak bejön egy reklám.
-
canniball
nagyúr
Bug: kerestem egy topikot, írtam oda egy postot, majd hozzáadtam a topikot a kedvencekhez az alkalmazáson keresztül; amikor legközelebb megnyitottam az appot az adott topik összes hozzászólását újként jelölte.
Feature request:
1. A képeket (akár opcionálisan) automatikusan megjeleníthetővé lehetne tenni?
2. Nem tudom az app a linkek "mögé" lát-e, de meg lehetne oldani, hogy videó-link esetén ne induljon el automatikusan a lejátszás? Természetesen korlátos mobilnet miatt kérdezem. -
pulutodurumo
őstag
válasz
szabi__memo #2492 üzenetére
Ez jó lenne szerintem is.
-
Arcanus
aktív tag
válasz
gyuri81 #2489 üzenetére
Pedig semmi gond nem kellene legyen. App verzió? Mobilnet/WiFi? Kicsit bővebben ki tudod fejteni milyen környezetben nem megy az app?
(#2490) szabi__memo: Ha először megnyitod az appot, akkor elmenti a sorrendet, utána fix ez marad. Mondjuk jó ötlet lenne rendezni automatikusan (ABC, új hsz szerint), ezt felírom.
-
szabi__memo
nagyúr
Nekem megint nem rakja hozzászólási sorrendbe az itt szóltam hozzá topikokat
-
válasz
Gubek-Einste #2488 üzenetére
Pedig nem csináltam vele semmi, ha belépek kidob, hogy "Nem sikerült kapcsolódni a szerverhez". Újratelepítettem az alkalmazást is...
-
-
Tegnap óta nem működik az alkalmazás. Én rontok el valamit?
-
Arcanus
aktív tag
válasz
vargalex #2478 üzenetére
Természetesen ez hiba, rá fogok nézni amint lesz időm.
(#2479) Bozek: A rendezésnél kitalálok valamit hogy jobban el lehessen különíteni.
(#2474) Zola007: uh, ennyi mindent egyszerre nem, de a timeout-ot meghosszabbítom, így biztosan be fog tölteni. Sajnos zsúfolt a nyár, nem ilyenre számítottam, nem tudok úgy foglalkozni az appal mint ahogyan szerettem volna.
-
Bozek
nagyúr
Az megoldható lenne, hogy amikor a Kedvencek-nél kiválasztom a rendezést, akkor az látszódjon is a gombok? Így nehéz megállapítani, hogy épp melyik módban vagyok.
-
crok
nagyúr
Sziasztok.
Nem tudom hogy bug vagy feature, de Xiaomi Redmi Note 4 (Mido) Xiaomi.EU 8.8.9 ROM alatt (pontosabban igazából eddig ahogy látom minden MIUI10 alatt de talán MIUI9 alatt is) a Recents-ben az app 2x jelenik meg (nem tudom jobban leírni) - [így] néz ki.
Megnyitva bármelyiket megnyílik az app:
- ahol csak a "betöltés" jelzés van ott csak felül az ascii art látszik (de lehúzva frissít és működik),
- de a másik már a Kedvencek közé dob be alapóbl. -
Zola007
veterán
válasz
Arcanus #2473 üzenetére
Hány kilobyte egy átlag fórumoldal betöltés?
Egy ötlet (de biztos felmerült már), hogy meg tudnád úgy csinálni, hogy érzékelje milyen netkapcsolattal használja az ember?
Ha mondjuk
• WIFI, akkor leszedje a képeket
• 3g-4g, akkor kép nem, de timeout 2.5s
• 2g/vidék/lassított, akkor pedig nő a timeout mondjuk 10 secre -
canniball
nagyúr
Korábban többször előfordult, hogy ha a szövegformázó kódokat (dőlt, bold stb.) vagy az smileykat kézzel szúrtam be, akkor nem ment el a post, ezért rászoktam arra, hogy a menüből kiválasztva operálok velük. Most viszont nem először futottam bele, hogy így is azt mondja: belső hiba történt, sikertelen a küldés. Elküldtem enélkül a hsz-t, gond nélkül elment, majd szerkesztéssel bele tudtam tenni a formázást. Más is találkozott ilyennel vagy csak nekem van a jelenséghez szerencsém?
-
Zola007
veterán
néha lassú a netem (10 KB/s), ilyenkor mindiig időtúllépésre panaszkodik, de ha sima böngészőben nyitom meg a PH-t, akkor az simán betölt
Lehet ezzel valamit kezdeni, hogy lassú net mellett is müködjön? -
SZATA
senior tag
Ezt magyaráztam én is, de senkinek nem ment át.
-
Fall-N
veterán
Én meg azt vettem észre, hogyha a kedvencek között elolvastam egy topikban az új hozzászólásokat, akkor csak ott érzékeli, hogy nincs új. Ha a topik az "itt szóltam hozzá" fülön is szerepel, akkor ott nem frissül és ugyanúgy mutatja, mintha nem olvastam volna el az újakat korábban. Régen itt is eltűntek az új hsz-eket jelző számok.
-
akisen@
csendes újonc
válasz
Arcanus #2455 üzenetére
Például ebben a topikban is csinálja. Nekem 50 hozzászólás fér ki egy oldalra. Most összesen 50 oldal van a topikban. Ha vissza lépek mondjuk a 48. oldalra, és a legalsó (2400.) hozzászólásra állok, majd rábökök a "következő lap" nyílra, akkor a 2450. hozzászólásra ugrik, és nem a 2401.-re. 🤔
-
-
g_g_g
őstag
Az új verziónál azt tapasztaltam, hogy ha van több olvasatlan hozzászólás akkor automatikusan az első olvasatlan hozzászólásra ugrik majd elolvasom az összes új hozzászólást, lehúzással frissítem az oldalt és nem az oldal tetején marad, hanem a korábban első olvasatlan hozzászólásra ugrik vissza.
Ez régebben nem így működött ha jól emlékszem.Fordított sorrend kikapcsolva, automatikus görgetés bekapcsolva a beállításoknál.
-
Arcanus
aktív tag
válasz
akisen@ #2454 üzenetére
35 | 36 | 37 | ... --> oldal
1 - 25 | 26 - 50 | 51 - 75 | ... --> hozzászólásokHa elolvasod a 36. oldalt és mész a 35.-re, akkor ott folytatólagosan az előző hozzászólás kell következzen, tehát az oldal aljára görget a program. Ha a 37.-re mész, akkor az oldal tetején kell maradjon.
Ha nem így csinálja, akkor kellene egy topik, amelyiknél ezt csinálja, ezen belül egy hozzászólás szám (ahol eltörik, és nem a tetejére gördül, hanem az aljára), hogy honnan mentél hova (hányas oldalról váltottál és melyikre). Valamint az egy oldalon megjelenő hozzászólások száma is kellene (25, 50, stb..). Ezek alapján ki tudom bogarászni mi a gond.
-
akisen@
csendes újonc
Azt vettem észre, hogy időnként, az oldal aljára érve, és a következő oldalra lépve nem az oldal tetejére, hanem az aljára kerülök. Ilyenkor fel kell scrollozni az oldal tetejére, hogy a sorban következő hozzászólást olvashassam. Jelentkezett ez a jelenség másnál is? (A hozzászólások időben növekvő sorrendbe vannak beállítva.)
-
Erről a funkcióról még nem is tudtam, hogy app ikonon hosszan nyomva feldobja a topik keresés lehetőséget. Ezt tetszik.
Előtte ugyan nem árt, ha megjegyezzük, hogy az éppen követett topikban hanyadik hsz-nál tartunk olvasásban, mert legközelebb újratölti az app, rendesen indítva.
-
Legfrissebb verzió olykor olyat csinál, hogy mikor vissza szeretnék lépni egy topikból, akkor fc-zik az app.
Újra indításánál csak széttárt karú smiley-t mutat (ez jópofa), de legalább, ha frissítek, úgy behozza a Kedvenceket.
Mai nap olyan is volt hozzászólás írásnál, hogy a hozzászólás egy részét off formátumba tettem és nem volt hajlandó úgy elküldeni a hozzászólást, csak is off formázást nélkülözve.
Néhányszor próbálkoztam, valamikor érvénytelen formátumot írt, máskor meg belső hibát.Csak jelzésként írtam ezeket, mert továbbra is zseniális az app és nem zavarnak ezek a hibák, igazi hétköznapokat megszépítő vele fórumozni.
-
szabi__memo
nagyúr
Nálam nem rakja sorrendbe a topikokat hozzászólási sorrendbe.
-
hati
addikt
válasz
pulutodurumo #2445 üzenetére
Jó hír, mert a zavarosban halásztam, és csak a szerencsén múlt, hogy azt az exceptiont is elkaptam.
-
hati
addikt
Nekem úgy tűnik, hogy már nem áll le az app, hosszú tétlenség után. Valakinek fenn áll még a jelenség?
-
Arcanus
aktív tag
Ennyi elég lesz, ne offoljuk szét a topikot ha nem muszáj
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
szabi__memo #2439 üzenetére
EMUI-ra sok custom rom található, pl xda-n, megbízhatóak.
(én pl itt a fórumon készült készült romot használok)
MIUI-ra meg van stock droid. -
Bozek
nagyúr
válasz
#81733120 #2432 üzenetére
És akkor is, ha mondjuk éjszaka nem használod a telefont? Mert az oké, hogy nem zárja le, amikor be van kapcsolva a kijelző, de akkor se kellene, ha kapcsolod azt.
Nekem Sony-n még reggel is benne voltak a megnyitott oldalak például Chrome-ban. Mondjuk egy kevesebb memóriával rendelkező készülék esetében ez már nem így volt.
-
törölt tag
válasz
pulutodurumo #2431 üzenetére
Nálam pl. nem annyira agresszív a RAM kezelés. (Huaweim van) Ha 8 appot megnyitok, akkor gond és újratöltés nélkül tudok közöttük váltogatni.
(A PH! topik figyelő is meg volt nyitva, és ez se töltött újra)
-
-
hati
addikt
Meg tudná vki mondani, hogy a háttérben futó alkalmazást nem lehet újra előtérbe hozni, az kb. mennyi tétlenség után jön elő?
-
Oldman2
nagyúr
Érdekes hibát vettem észre.
Ha belépek egy olyan Topikba, ahol van új hozzászólás és be van állítva, hogy ugorjon oda, akkor (hosszabb hozzászólásnál látható igazán), nem a poszt elejére, hanem a végére ugrik!
-
hati
addikt
Nem a háttérben frissít percenként, hanem amikor belépsz egy modulba, akkor dönt, hogy a régi, max 1 perces adatokat mutatja, vagy letölti a frisset. Azaz, ha pl. a kedvencekben elolvasol egy fórumot és 1 percen belül átmész az itt szóltam hozzába, akkor mutathat régi adatot. Ha jól értelmeztem a kódot.
-
junior11
veterán
válasz
pulutodurumo #2416 üzenetére
Nálam is ugyanígy összeomlik a memóriából visszahozva egy idő után. Ez az egy gondom van vele.
-
hati
addikt
Alapértelmezetten 1 percre van rakva, a frissítés, ami azt jelenti, hogy ha bemész a kedvencekbe vagy az itt szóltam hozzá-ba, akkor ha, 1 percen belül volt utoljára frissítve a lista, akkor nem szedi le a friss adatokat a ph-ról.
Ez nem bug, de szvsz felül kellene vizsgálni. -
SZATA
senior tag
Az a probléma a mostani verziókban, hogy nem (csak) azt a kezdőlapot frissíti ami be van állítva, vagy ki van választva.
Nekem az 'Iszh' az induló oldalam. Ott kivégzek, elolvasok 1-2 topikot, majd átugrok a kedvencekre, de akkor azt nem frissíti (már a választót és az ott kiirt olvasatlan topikok számát sem), és ezáltal olyan topikoknál is jelez olvasatlant, amit már az 'Iszh'-n olvastam (mivel a két lap között nálam vannak átfedések).
Ezt már pedzegette más is, de nem fejtette ki.
-
*Ropi*
félisten
Sziasztok!
Nem tudom mennyire gyakori hiba, de S7E MM6.0.1-en (AMOLED téma) a privát üzenetekre nem lehet válaszolni, mert a hárompöttyös menüben csak másolás van, ami a szöveget jelöli ki.
Köszönöm, hogy foglalkoztok vele!
-
Oldman2
nagyúr
Van (jelenleg) egy mentett Hardveraprós hirdetésem, ami megjelenik a Kedvenceim között, viszont ezt az App nem tudja megjeleníteni.
Amivel nem lenne gondom, viszont ez esetben nem kellene ezeket kiszűrni a Kedvencek közül?
Legutóbb a legutóbbi verziófrissítés előtt telepítettem fel az appot, a kezdeti Beállításvarázslóban az adatok Importálása NEM működött!
Látszólag betöltötte, de a sima Importáláskor lefutó App Reboot ilyenkor nem zajlott le, így a Varázsló bezárásakor nem az előzőleg Importált adatokkal indult el az app. Ez leginkább a Sötét téma elmaradásából látszott.
-
hati
addikt
Mi a legégetőbb bug jelenleg?
-
Madoc
veterán
-
hati
addikt
Elnézést, de ez csak egy próba.
-
vargalex
félisten
válasz
sugarforce #2405 üzenetére
Bocs, átsiklottam felette.
-
vargalex
félisten
Legutolsó (971ef27) verzió privát üzenet küldésnél sikertelen küldést jelez, ennek ellenére elmegy az üzenet. Másnál is így van?
-
junior11
veterán
Nálam továbbra is mindkét telefonon (oreo és marshmallow) ha megnyitom az alkalmazást és használom, nincs gond vele, viszont egy idő után a memóriából visszahozva már üzenet fogad - az alkalmazás leállt. Legfrissebb verzió van telepítve. Vmi ötlet?
-
air
nagyúr
Köszi a javítást.
Az üres sor beszúrás megszűnt. -
Aryon87
félisten
válasz
sugarforce #2400 üzenetére
Ugyanez a hiba nalam is fennall.
Mate10Pro, 8.0Valamint a fooldalon az "itt szoltam hozza" resz frissitesekor nem ugrik a legelejere az a topik amiben irtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hyundai, Kia topik
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Le Mans Ultimate
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest