Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
válasz
zeon.hu #2255 üzenetére
A telódon ha rányomsz egy linkre a krómban (ala böngésző) feldobja hogy az appban vagy a krómban akarod megnyitni, lehet valamelyiknél rámentél hogy jegyezze meg.
Válaszküldéskor és kedvences megnyitásnál is külön kérdezi meg, de lehet még többön. S ezek valamelyikét a krómra mentetted. -
törölt tag
válasz
zeon.hu #1935 üzenetére
Szerintem a KitKat a legjobb, az én MediaPad T1 7.0-ámra az az utolsó kiadás, de nekem teljesen megfelel.
@Mcrazy: egyetértek, az előző telefonom a Lollipop-os frissítés cseszte el, mert már nem volt elegendő a hw az újabb rendszerre, amit kiadtak, ezért adtam rajta túl, de amíg KK alatt jól működött, addig nagyon szerettem.
-
sugarforce
addikt
válasz
zeon.hu #1429 üzenetére
hát ez szitutól is függhet, ha sorban haladsz szépen a kommenteknél, mert le vagy maradva 30 kommentet és egyesével válaszolgatsz, akkor szerintem jobb ha nem ugrik előre a tiedre, ezt mondjuk lehetne paraméterezni? Beállításokban szépen belehetne állítani, mint az automatikus görgetést.
-
-
Arcanus
aktív tag
válasz
zeon.hu #1186 üzenetére
Azt hiszem igen. Rég volt frissítés bétára, jövőhétre a zh-k nagy része le lesz tudva így befejezem a megkezdett UI frissítést. Akkor várható egy nagyobb update.
san01: a beállításokban kikapcsolhatod a lebegő gomb címszó alatt a beállítást. Így nem fog megjelenni, hanem a fenti menüből írhatsz új hsz-t.
-
-
Arcanus
aktív tag
válasz
zeon.hu #1078 üzenetére
Lebegő gomb az a nagy sárga plusz gomb
. Ha kikapcsolod akkor nem jelenik meg, és felül a lefelé mutató nyílnál érhető el az új hsz írása rész.
Oldman2 és csepelball: tényleg jó ötlet, felírom a topik összefoglalóba. Igen, ez felhasználó azonosításával működne jól adatbázisba mentve külön, hogy perzisztens maradjon. Vannak lehetőségek, de szerintem egyszerűbb ötlet lenne, ha a beállításokkal együtt el lehetne menteni a belső tárhelyre - majd onnan vissza olvasni.
Aryon87
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest