Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyon zsír lett az új verzió, köszönöm szépen !
-
Zsír, köszönjük előre is.
-
válasz
st3v3np3t3r #4518 üzenetére
Gondolom mint az XDA-n
.
-
A Launcher lesz a hibás, keresek másikat.
-
válasz
Viktor0610 #4501 üzenetére
Jaja, EMUI 9.1.0.
• Minden engedély megadva
• Telefon többször újraindítva
• App-ból ki és bejelentkezve
• App törölve, újratelepítve, a mai frissítés is
• A többi widget simán megy, (senki nem kér extra engedélyeket)
• Az asztalra szeretném kitenni, mint más widgetet, az egész oldal szabad, van hely bőven
• Launcher: Apex Launcher Pro 3.4.2 -
Most vagy nem mindegy, hogy melyik előfizetést választom, vagy külön van a widget apk? Vagy vajon mit csinálok rosszul? Újratelepítés és ki be lépés megvolt.
-
Előfizettem, de nem tudok widgetet kirakni, azt írja, az alkalmazás nincs telepítve...
-
válasz
WhiteWalker #4478 üzenetére
Na, most szerinted miért nem nézem meg?
Úgy nézem, hogy nem engedi, csak előfizetőknek. Viszont, ha jó, tetszetős és hasznos, akkor talán átgondolom az elöfizetést.
-
Szeretnék kérni egy screenshotot arról, hogy a widget hogy néz ki, és hogy mit tud.
-
válasz
aprokaroka87 #4348 üzenetére
Úgy értettem, hogy sok ilyen "portrait" "true" sor van. Ezért nem helyette, hanem mellé kell "landscape" "true" sor is. Így mindkettő engedélyezve lenne. De a fejlesztő ezt már nem úgy csinálja mint én pl, ezért én ebben most nem vagyok jártas.
-
válasz
aprokaroka87 #4345 üzenetére
Jaja, ez logikus tényleg....ebből mondjuk van egy pár:
android:screenOrientation="portrait">
Gondolom egy landscape beírás kell majd neki a megfelelő helyekre, sok beírás. De ezt itt már úgysem úgy írják kézzel. Majd csak lesz nemsokára. Kivárgyuk
-
válasz
aprokaroka87 #4342 üzenetére
-
Azta konfettiesőt
, BUÉK!
-
válasz
aprokaroka87 #4252 üzenetére
De legalább az működik
-
Próba képfeltöltés...
Zsííííír! Köszönjük!
-
Igen, nem egyforma szemünk, de ami még nagyon fontos és számít ebben a kérdésben, az az, hogy ki hány éves. Mert nem mindegy hogy valaki 22 évesen, vagy 45 évesen nézi a telefont. És még az is sokat számít, hogy milyen az adott telefon:
Lcd
Amoledde még függhet a márkától, és a minőségtől is.
Én 45 éves vagyok, és LCD kijelzőm van most, P Smart Z Huawei. De a szemem minden máshoz tökéletes egyelőre még, csak ezen a rikító zöld színen vettem észre, hogy nem okés.
-
Na, így már szembarátabb a szín, tenkju.
-
Úgy értettem, hogy a webes felületen ott ahol kell, ott tuti mükszik. Remélem, idővel itt is fog. De mondjuk telón nincs egér, amit fölé vihetnél, hogy lásd a szöveget, akkor az app honnan tudja majd, hogy mikor lehet megmutatni a spoilert? Rákattintani , rátapicskolni ujjal?
-
válasz
st3v3np3t3r #3746 üzenetére
Sztem is így van, filmes ,sorozatos, stb-kben.
-
Ma először használtam a topic belsö keresőjét, és meg vagyok vele elégedve. Zsír.
-
válasz
st3v3np3t3r #3266 üzenetére
Bakker, jó rég volt....de gondolom azóta nem változott a helyzet.
-
Zsír lettek az új témák.
-
A 420-as verzió után más nincs? Csak 489?
Ezeket találtam a gépen, de gondolom ezek 420 előttiek:
-
Nem találom az aláírás színkódját, sztem ebben lesz, de ez sem biztos, csak sejtem. Ha Madoc, vagy Arcanus vagy valaki megmondja mit kell átírnom, pitty putty kész van az is. Vagy ha ők átírják esetleg, 1-2 perc az egész
-
Öööööö....szóval sok embernek a sima 420-as sem megy? Az én 420-asom megy valakinek?
-
Ma amikor benéztem ide, akkora örömmel láttam, hogy mennyi hozzászólás van, és igen, igazam lett, tényleg történt valami
.
Na, akkor gyorsan össze is tákoltam egy "420-as sötétebb verziót", és a playről sem akar frissülni.
-
Nagyon szépen köszönjük a munkádat!
-
Megy szépen mindenkinek sztem.
-
válasz
sugarforce #2518 üzenetére
Sztem ficsőr
-
Én is csak azért nem írtam ide rég, mert nálam minden jó. S7E 7.0.
-
-
Dettó...
-
Zsír, már fel is pattant. Ez a fototrend mit variál örökké? Hm....
-
Lehet volt róla már szó.....vagy ha nem, akkor most eszembe jutott, valaki ötletet adott rá itt. Mi lenne ha úgy is jelezné az oldal, hogy van még olvasatlan hozzászólás oldal, hogy fent például a jobbra lapozó nyilacska blind-elne,pulzálna? Hm? Hülyeség, vagy jó ötlet?
-
Arcanus, van már ötleted immersive mode-ra amoled témánál? Csak érdekel, kíváncsi vagyok
-
Ha jól látom ez nincs bent a kérésekben, valaki felvetette, hogy ujjal lefelé húzással is lehetne frissíteni. Vagy volt már róla szó ?
-
Ápdételtem a blogomat: [link]
-
Az értesítések kivételével, azt nem használom, nálam minden pöpec. S7e droid 7.0. Ver.:469
-
-
(#1380) Oldman2 : Gyorsabb voltál...ő arra gondolt sztem, és így belegondolva nekem is tetszik az ötlet, hogy egyből, gombnyomások nélkül ott lehetne a válaszolandó szöveg, pl kisebb betűkkel. Most amúgy megnéztem a tiédnél, nálam a hozzászólásod vége nem látszik, csak az első x százalék, és valamiért nem tudom görgetni sem lefelé.
Szerk: hát igen nehezen tudtam csak görgetni, nehezen....viszont rajta nyomva az ujjam megjelenik az egész szőveg.
-
-
Öccsém...hogy mindig felfedezek valamit ficsőrt....azt eddig is tudtam, hogy a főmenüt egy sima jobbra húzással elő lehet hozni, de azt, és ezt tegnap este vettem észre véletlenül, hogy az adott topikban simán lehet lapozni jobbra/balra, nem csak a fenti nyilacskákkal...na ezt nem tudtam.... nagyon zsír. Most már lassan kéne egy összefoglaló videó és normális cikk is róla. Még többen térnének át rá, mert tuti sokan még nem ismerik. Uff beszéltem....
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest