- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Dell notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
válasz
Dragbajnok #12115 üzenetére
Nem akarsz csapattárs lenni a brawn Gp-nél?
A tc szerintem kell,mert én speceil hiába nem vagyok már láma,egyszerűen nem tudok nélküle menni.Egy futamon meghalnék. Monacoban pedig körbe sem érnék
És sztem vannak még páran akik használják. -
proof88
addikt
válasz
Dragbajnok #12115 üzenetére
Dragbajnok: mi kezdő ligaként indultunk tavaly, ezért nem várható el hogy tiltva legyen a TC és társai
és állítólag nagyon nehéz TC nélkül menni a gyengébb pedál szettekkel. Mert egy G25-nek más a pedálja mint egy Force Ex-nek, persze én nem próbáltam utóbbiét. Aki biztonságra megy ez magas TC-t használ, de nem lesz olyan gyors. Én TC nélkül megyek, bevállalom hogy elpöröghetek.
Van a köztes megoldás, amikor magason van a TC, de a kormányon egy gombhoz van rendelve a TC felülbírálása, azaz ha nyomod a gombot nem fog vissza a TC, így te döntöd el mikor akarod és mikor nem akarod a TC-t, de én már leszoktam róla, csak rajtnál használok TC-t h ne legyen hátrányban másokkal szemben, ha elrontanám a rajtot. Van egyébként akinek nagyon jó versenytempója van akkor is ha egy körön üres tankkal nem olyan gyors, a versenytempó sok mindennek a függvénye.
Vasárnap este a szabályzat alapján lesz gyakfutam, ott megmutathatod, mit tudsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Macska topik
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Új AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR!
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- Tuning PC (AsusROG Z370-F/I5-8600K/Seasonic focus plus 750w gold/GTX 6GB)
- ÚJ ASUS B760 Core I5 14400 Gamer ErőmŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD ASUS PRIME RTX 5070 12GB DDR7 2ÉV GAR
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest