Hirdetés
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Gaming notebook topik
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roller400
újonc
Sziasztok!
Biztosítási informatikában több mint 10 éve működő cégünk csapatába keresek nagyméretű, integrált szerződés-adminisztrációs rendszerek fejlesztéséhez programozókat.
A fejlesztések jellemzően egyedi programnyelveken zajlanak, melyeket cégen belüli oktatás keretében a próbaidő alatt el lehet sajátítani.
A munkavégzés budapesti, hivatalosan bejelentett, napi 8 órás állásban történik.
Weboldalunkat itt nézheted meg: [link]
Ha érdekel a munka keress meg a rol@formula400.hu email címen.
Köszi
Üdv
Lilla
-
amargo
addikt
Nem tudom mennyire életképes az ötletem miszerint, ha már mindenből van „Nagy” „A nagy” topic, lehetne egy olyan topic is, amiben ajánljuk az állásokat. Teszem azt, egy cégvezető ritkán olvas fórumot, viszont mi alkalmazottak annál többet

Ha nagybutaságot és alapelveket megszegő a kezdeményezésem, a megfelelő személyek korrigálják majd.
Nos, mindjárt jön is az én „ajánlatom” : [link]
Én csak tanácsolni tudom a kezdőknek (értsd: akár gyakorlat nélküli, akár szárnyait bontogató): ne tántorítsa el, ha esetleg egy nyelv gyengébben megy. Próbálja meg!
Szerk: Apró javítások
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Háztartási gépek
- Óra topik
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Napelem
- Gaming notebook topik
- World of Tanks - MMO
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest