Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Is-tee
aktív tag
És milyen developerként helyezkedtél el?
Nehéz volt? 
-
Is-tee
aktív tag
Első körben a tudásom szeretném minél magasabbra vinni, referenciát kiépíteni, és ha adódik alkalom akkor megpályázni. Igazából, hogy elég-e ez a szakma, vagy érdemesebb tovább menni másik irányba.
-
Is-tee
aktív tag
Sziasztok!
Most kezdtem komolyabban foglalkozni a programozással (web, ezen belül is inkább frontend, ami érdekelne), mert szeretnék majd idővel váltani. Kérdésem az lenne, hátha van valakinek hasonló tapasztalata, hogy, mint Műszak-Informatikus technikus, mennyi esélyem lenne elhelyezkedni programozóként?
-
Is-tee
aktív tag
Esetleg egy próbát/utánajárást még megérne a codeberry [link]. (HTML5/CSS/Javascript/React.js/Bootstrap/Git használat stb.
Én is itt kezdtem, és az alapokat tényleg jól össze foglalja, saját tempód szerint haladsz, vannak feladatok, amiket meg kell tudnod oldani egyedül, van segítség, de érdemes egyedül e ülni rajta.
-
Is-tee
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani .net core-hoz könyvet, esetleg oktató videót kezdőknek?

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Fujitsu ESPRIMO Q556/2 USDT,I5-7400T,8GB DDR4,256GB SSD,DVD,WIN11
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iphone 13 Mini 128Gb, kártya független, piros színben
- Dell Latitude 7320 Core i7-1145 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Arena Racer szövet gamer szék
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nehéz volt?