- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurion
senior tag
válasz
tboy93 #11827 üzenetére
Csak tapogatózom, konkrétan nem tudom mivel kéne foglalkoznom, tanulási hajlandóságom van de elképzelésem nincs. Jelenlegi lakókörnyezetemben a programozásban látom a jövőt mert hálózat üzemeltetés és Rendszeradminisztráció nem igazán van a környéken ezért szeretném képezni magam hogy piacképesebb legyek.
-
kurion
senior tag
Sziasztok,
Programozást szeretnék tanulni viszont főállásban dolgozom és olyan oktatási programot vagy lehetőséget keresek amit e mellett tudok végezni. A Mimo mobilapplikációja nagyon tetszett amit az oktatásra fejlesztettek de nem tudom mennyire mondható ez jónak.
Tudnátok nekem javasolni Online tanfolyamot vagy olyan könyvet és programozási nyelvet amivel érdemes foglalkozni.
Középiskolában tanultam Pascalt; C+; Java-t viszont itt mindenből kb az alapokat. ennek 2-3 éve tehát nem olyan régen.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gaming Set-Up eladó 3090 32GB 4000MHz CL18 M.2 SSD 1TB (újrapasztázott minden)
- 4K Gamer PC - i9 - vízhűtés - RTX 4090 - 48GB RAM
- Ritkaság eladó!!! i5-5675c Iris pro grafikus maggal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest