-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Regirck
senior tag
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
Még egy kérdésem lenne.
Ha kiválasztom a legkisebb szervert, de kinőném és szeretnék eggyel nagyobb csomagra váltani. Akkor csak ezt jelzem feléjük és allocale-nak neki nagyobb erőforrást? (Visszaváltásnál pedig szintén csak dellocale-nak?) Ilyenkor nekem nincs teendőm, nem kell költözni vagy bármit újratennem? -
Regirck
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy VPS szerver bérléshez mely céget ajánljátok és miért?
Én keresésem alapján a hostingbazis.hu tetszett meg. Ami miatt az a korlátlan adatforgalom (bár az én részemről ennek nincs miértje), valamint Magyar cég és 24/7-es ügyfélszolgálat.
Amiért szeretnék VPS-t bérelni, az leginkább a tanulás lenne és szeretném ha a hobbi (pet) projektem elérhető lenne mások számára is. Projektem egyelőre PostgreSQL, C# dotnet Web API (EF) és Angulárt tartalmaz.Üdv
Gábor -
Regirck
senior tag
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
Hobbi és önfejlesztés a cél. Valamint egy jó hobbi projekt jobban mutat így, mint egy github/lab link egy CV-ben (véleményem szerint). Szerintem kevesen klónozzák le onnan a projektet, hogy kipróbálják, megnézzék működés közben.
Valamint egy ideig linuxon fejlesztettem, így azok az ismeretek is felelevenülnének/megmaradnának.
Bár most jó fejlesztői állásom van, de a felkészültség nem árthat.
Valamint ha egyszer a hobbi projekt kinőné magát (kevés esélyt látok rá, de sose tudni), akkor majd ismét kikérem a véleményetek a bővülésről.
-
Regirck
senior tag
Sziasztok!
VPS servert szeretnék bérelni, ahol a futó (hobbi) projektjeim ki tudom tenni.
(dotnet, mssql, angular meg ami még idővel jön hozzá. Linux alapú servert szeretnék).
Mely szolgáltatót ajánlanátok? Örülnék ha Magyar cég lenne, de nem feltétel. Első körben a RackHost ami felkeltette a figyelmem.Valamint milyen programot ajánlotok amivel lehet kapcsolódni? Vagy a jó öreg terminál az igazi?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Vivobook X1403ZA 14" 3K OLED i5-12500H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest