- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReJim
őstag
valaki ügyködött már kylixben? mert kellene használnom portot (ki/be), de sehogy sem jön össze, valakinek nincs valami ötlete?
(borland delphi-ben sem működik a port($378):=1? ez csak pascalos lenne?) -
-
ReJim
őstag
válasz
KovacsUr #467 üzenetére
Igazából nekem egy ijen beállítás felület kellene:
ez csak egy minta (visual basic)
no meg valami ijen ablakot hozzon elő, amit le lehet küldeni a systemtray-hez mint mondjuk a Total Commandert....
ja és sz ikonon, legyen jobbegér lehetőség... menű amiben kilép, és setup van....
akkor ezt meg lehet csinálni??? vagy hagyjam inkább a 3,14-be???? -
ReJim
őstag
válasz
KovacsUr #465 üzenetére
nem-nem kovács bácsi!
félre teccet érteni....
egy:
én az a href-tpéldának hoztam fel, mert az a hejzet, hogy egy bonyolultabb html-ben kellene 2 értéket átállíthatóvá tenni!
kettő: Én nem a taskbarrólbeszéltem, hanem, a system tray-ről
!!
Harmadik: az hogy nekem ne jöjön be hatalmas nagyságba a html, hanem egy pici ablakba, csak fejléccel....
Nos ez megoldható DELPHI-be???
mert azt tudom, hogy a html elkezeli, hisz lehet írni saját böngit is....
na de a többi??
(hopp, az a kúikláncs)
[Szerkesztve] -
ReJim
őstag
Hellósztok
az lenne a kérdésem, hogy win be kelle nekem egy ojan progit csinálni, aminek az óra mellet van ikonja (system try), és kezeljen egy HTML fájl-t egy kis ablakban....
Plussz még az kellene, hogy egy ''beállítás'' menüben egy html-fájlt írjon!(ezt úgy értem, hogy monjuk: PL:
<a href=''#xy''>#xy2</a>
ahol az #xy és #xy2 van oda én egy tetszőleges értéket tudjak beírní, majd egy OK nyomásra legenerálja a fájlt, és késöbb azt nyissa meg egy kis ablakban!(az se bajj ha az ie a kis ablak, csak ne legyen semmi a fejlécen és kereten kívül, és ha leküldöm, akkor csak a system tray ikonja legyen!
Akkor végül a kérdés az hogy ez DELPHI ben megoldható????
vagy esetleg másban????
nagy hüjeség????mert bocs hogy ennyire láma vagyok, de nekem azt mondták, hogy nem lehet a delphivel ezt a fájlírásosdit megcsinálni!!!
Bocs ha esetleg nem ide kellene írni.....
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Nyaralás topik
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Bestbuy játékok
- Ford topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest