Hirdetés
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bemutatkozott az In Win legfrissebb, AR szériás kompakt AIO-ja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Create. #14320 üzenetére
Csinálhatsz több konténert és azok display:block/none állításával tudod beállítani, hogy melyik jelenjen meg.
Pl.: külön a loginnak, külön a tartalomnak. Elég, ha ezeket akkor töltöd fel amikor szükségessé válik, pl.:, login nélkül nincs más content, csak egy üres konténer lenne addig. -
törölt tag
válasz janos1988 #14000 üzenetére
A rekurziónál kell egy újrahívási feltétel.
Ez lehet egy if (ez egyszerűbb), vagy pl.: string/tömb feldolgozás esetén levágsz egy elemet a végéről/elejéről, tehát valamikor elfogynak az elemek. Esetleg egy szám értékéhez nézed, pl: >10 és ha 10, vagy alá csökken, akkor nem dolgozod fel tovább, vagyis nem hívod a függvényt, stb.
Persze, így is ki lehet futni a memóriából, ha túl sok elem van.Egy ilyen feltétel hiányzik a kódodból.
-
törölt tag
válasz instantwater #13657 üzenetére
Erre is van megoldás, mert JS-ben a konstans értékadásakor lehet használni az
Object.freeze();
függvényt. -
törölt tag
válasz cattus #13144 üzenetére
Az IE11 a megjelenése idejében már szabványos volt, csak azóta eltellt sok idő és rengeteg dolog hiányzik belőle, illetve maguk a szabványok is változnak (lásd IE11 flex és a mai változat). Igazából már az IE9-be kerültek be a szabványos dolgok és IE11-ben sok régi (6-7-8), nem szabványos fejlesztést ki is kapcsoltak.
Ettől függetlenül szerencsére lassan elfelejthetjük, hogy létezik, bár én máig tudok olyan usert, aki az XP-n a beépített IE9-et használja, de az már az ő baja.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz martonx #11971 üzenetére
Nekem is webshop volt annak idején a diplomamunkám, csak php és mysql-ben. Persze ma már jobbat tudnék csinálni. Amúgy 0-ról indultam és mindent én találtam ki, szóval biztos sok tervezési hiba volt benne, de működött.
Adatbázisterv meg kell mindenképpen, ez nem kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HP Zbook Fury 15 G8, RTX A5000 16GB, I7-11850H, 32GB RAM, 1TB NVME, Magyar
- Apple iPhone 7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rpaspberry PI 4 8GB RAM, X825-C8 ház, X735 Tápvezérlő Hat, X862 m.2 SSD Hat, WD 240 GB m.2 SSD-vel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest