Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Amazon Fire TV stick/box
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazsbotond
csendes tag
válasz
Tybee21 #2524 üzenetére
Kicsit off: az, hogy BTK-s vagy, még nem jelent semmit. Meg az sem, hogy ''a reál dolgok nem nagyon fekszenek''. A húgom bölcsész, én TTK-s vagyok, és most jár egy másik suliba is, ahol kell egy kis matek. Már hetekkel előtte rettegett: ''úristen, matek!!!!:SSS'', úgyhogy kicsit elkezdtem tanítgatni. Tök jól ment neki, de hiába mondtam, nem hitte el. Aztán elkezdődött a suli, és ő a legjobb matekból.
Valahogy azt vettem észre, hogy van bennetek egy kis ''beszariság'' - már bocsánat - ha valami egzaktabb problémával találkoztok. Amíg ezeket más kihívásnak tekinti, ti megijedtek tőlük, pedig szerintem az előbbi lenne a jó hozzáállás. A különbség szerintem nem a ''humán/reál'' beállítottságban van, hanem abban, hogy kit mennyire ijesztettek be otthon/a suliban, hogy a mat-fiz stb. ''húú de nehéz''!
Üdv
BB
(és bocs az offért!) -
doc
nagyúr
válasz
Tybee21 #2524 üzenetére
MOD:
bocs, stornó, a hsz-ed végét nem vettem észre
ilyesmit pl. Mesterséges intelligencia tárgyból tanítottak nekünk (gráfbejárások, stb)
van otthon 3 tankönyvem (minden félévben adtak egy ugyanolyat) bár szerintem ez neked nem sokat segít
a gugli a barátod, nekem pl. adott egy ilyet: [link]
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
válasz
Tybee21 #2517 üzenetére
Hát ahogy régi matektanárom mondta ''józan paraszt ésszel'' lenne ötletem. Bár nem tudom mennyire jó, főleg azért mert túl egyszerűnek tünik.
Tehát Legyen kannibál: K1,K2,K3 Hittérítő: H1,H2,H3 lefelenyíl(↓) a célpartra utazás felfele(↑) a kiindulópartra utazás.
Szerintem:
K1,H1↓; H1↑; K2,H1↓; K2↑;
K2,H2↓; H2↑; K3,H2↓; K3↑;
K3,H3↓
Természetesen mikor egyedül megy vissza valamelyikük, mindegy, hogy kannibál vagy hittérítő megy, csak az utána következő visszamenetelnél a másiknak kell mennie. Így mindig csak egy fordulóra marad 1 ember többségben-kissebségben az egyik fél.
Én így látom logikusnak.
Bár, mint írtam túl egyszerűnek tünik, tehát lehet még van benne csavar.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android szakmai topik
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Androidos tablet topic
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- TUF FX505DT 15.6" FHD IPS Ryzen 5 3550H GTX 1650 16GB 500GB NVMe +1TB magyar vbill gar
- i5 12400F dobozában, még 2 hónap Aqua garanciával
- SAMSUNG LS49AG950NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR !! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG950EUXEN) WQHD 240HZ GAMER Q-LED MONITOR ! AKCIÓ
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest