-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Régebben olvastam, hogy a microsoft is valamelyik amcsi egyetemmel karöltve fejlesztett olyan programot, aminek kb csak megmondtad, hogy milyen output programot akarsz látni, ez meg szépen összelegozta különböző kódsorokkal."
Ja, mindig felbukkanak ilyen hírek (úgy értem, hogy az elmúlt ötven évben folyamatosan), hogy most már aztán tényleg itt van az a korszak, amikor bárki tud magának a számítógéppel programot gyártatni, de aztán mindig kiderül, hogy a csudát és ennek továbbra sem látszik esélye.
"Én pedig keresem azt munkát/hivatást, mint amit te is írtál, hogy egy éjszakán át ne aludjak, mert megakarom oldani az előttem álló porblémát"
Tekintve, hogy épp jópár ilyen éjszakán vagyok túl az elmúlt hetekben, azért érdemes megjegyezni, hogy az alvás sem egy utolsó módja az éjszaka eltöltésének
-
Doink
aktív tag
1. Külföldön is elhelyezkedhetsz pénzügyesként ha jól beszéled a helyi nyelvet
2. Az AI már itt van de még sok munka van vele és talán mi vagyunk az utolsó generáció amikor még annyira nem lesz bejáratott hogy új munkahely után kelljen nézni emiatt.
3. Bármelyik nyelvet megtanulhatod otthon egyedül. Az egyetemen sem tanítanak meg programozni hanem majd óra után otthon tanulod meg. Első nyelvnek valakik szerint vashoz közelit kell választani és csak utána távolodni tőle. A valóság meg inkább az hogy neked van egy problémád (lego robot) és majd találsz ilyen arduino meg c/c++ dolgokat a googleben és azt fogod próbálgatni mert ez a terület érdekel, inspirál, éjjel nem hagy aludni hogy még mindig nem úgy megy a robot stb.
A nyelvek között hatalmas az átjárás és elég hamar rájössz hogy igazából a gondolkodásmód a lényeg hogy nagy problémákat olyan kicsi problémákra tudj bontatni amit a végén már be tudsz verni a gépnek és megérti.
A nyelv az csak egy eszköz. Vannak problémák amik az egyik nyelvnek jobban fekszenek mint a másiknak.4. Nem csak ideahaza hanem úgy globálisan hiány van majdnem mindenféle programozóból.
Mac ügyben nem tudok nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Windows 11
- Premier előzetesen a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- Proxmox VE
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Macrodroid
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest