- OLED monitor topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovisoft
őstag
Jogos, én a C-ből (és hasonló nyelvekből) indultam ki, de most utánanéztem, és VBA-ban úgy van, ahogy írod. Akkor viszont a problémája is más lesz. Írta is, hogy kis értékekkel működik, és csak akkor van gond, ha milliárdos értékekkel számol.
@Lokids: tudnál írni egy konkrét példát, amikor hibát kapsz?
-
kr:sz
tag
Először is köszi a részletes véleményt!
Az AI fejlődése is gondolom rohamosan felfog pörögni. Régebben olvastam, hogy a microsoft is valamelyik amcsi egyetemmel karöltve fejlesztett olyan programot, aminek kb csak megmondtad, hogy milyen output programot akarsz látni, ez meg szépen összelegozta különböző kódsorokkal. Sokkal gyorsabban és kevesebb hibával mint egy programozó. (szakmailag erre egyáltalán nincs rálátásom, gondolom nem valami komplex programot írattnak még egyelőre vele, tehát finom hangolásra továbbra is kell az ember a képbe)
Sajnos ahova szívesen mennék, nem konyítom a nyelvet (francia, esetleg norvég), de valahogy úgy érzem, hogy a jelenlegi munkakörömből ki kell lépnem, mert nem élvezem. Én pedig keresem azt munkát/hivatást, mint amit te is írtál, hogy egy éjszakán át ne aludjak, mert megakarom oldani az előttem álló porblémát, amit nem is éreznék jelen esetben problémának, hanem inkább kihívásnak. A programozás nagyon csábítónak tűnik, csak nehéz eldönteni, hogy teljesen hülye lennék hozzá, vagy lenne hozzá affinitásom. Itt jött képbe swift, mert az applenek tök sok oktató anyaga van hozzá ingyé a store-ban.
@martonx: köszi neked is a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OLED monitor topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest