Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen asztali médialejátszót?
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
kovisoft
őstag
Jogos, én a C-ből (és hasonló nyelvekből) indultam ki, de most utánanéztem, és VBA-ban úgy van, ahogy írod. Akkor viszont a problémája is más lesz. Írta is, hogy kis értékekkel működik, és csak akkor van gond, ha milliárdos értékekkel számol.
@Lokids: tudnál írni egy konkrét példát, amikor hibát kapsz?
-
kr:sz
tag
Először is köszi a részletes véleményt!

Az AI fejlődése is gondolom rohamosan felfog pörögni. Régebben olvastam, hogy a microsoft is valamelyik amcsi egyetemmel karöltve fejlesztett olyan programot, aminek kb csak megmondtad, hogy milyen output programot akarsz látni, ez meg szépen összelegozta különböző kódsorokkal. Sokkal gyorsabban és kevesebb hibával mint egy programozó. (szakmailag erre egyáltalán nincs rálátásom, gondolom nem valami komplex programot írattnak még egyelőre vele, tehát finom hangolásra továbbra is kell az ember a képbe)
Sajnos ahova szívesen mennék, nem konyítom a nyelvet (francia, esetleg norvég), de valahogy úgy érzem, hogy a jelenlegi munkakörömből ki kell lépnem, mert nem élvezem. Én pedig keresem azt munkát/hivatást, mint amit te is írtál, hogy egy éjszakán át ne aludjak, mert megakarom oldani az előttem álló porblémát, amit nem is éreznék jelen esetben problémának, hanem inkább kihívásnak. A programozás nagyon csábítónak tűnik, csak nehéz eldönteni, hogy teljesen hülye lennék hozzá, vagy lenne hozzá affinitásom. Itt jött képbe swift, mert az applenek tök sok oktató anyaga van hozzá ingyé a store-ban.
@martonx: köszi neked is a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest