Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Reaper04
üzenetére
Miért akarják az emberek excelből megváltani a világot?
Láttam már sok furcsa megoldást, kérést, elképzelést excelben, de nem tudtam sosem megérteni miért jó többre használni mint táblázatkezelésre.
Van aki admin panelnek akarja használni, meg adatbázisnak... Kedvencem még mindig az, hogy Gizike szerkeszti a táblázatot, amit Dropboxba syncel, onnan kellene parsolni és egy weboldalt generálni belőle.
Azt hitte a kedves megrendelő, hogy ez olcsóbb lesz mint egy admin panel wordpresshez amit Gizike szépen megtanul.
Félúton persze kukázták az ötletet, mert rájöttek, hogy hülyeség.Értem én, hogy nem akarsz megtanulni Pythont vagy JSt vagy mást és HTMLt sem akarsz faragni UIhoz, de az excel nem atomreaktor vezérlőpanel.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Formula-1
- További aktív témák...
- Toshiba 500 GB 2,5 Notebook HDD
- VTX AMD Radeon HD 6870 1 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest