- Autós kamerák
- ZIDOO médialejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyeszi11
csendes tag
válasz
robotjatek #4710 üzenetére
Hát köszönöm!Ebből látszik hogy most kezdem.Igaz gépelési hiba de még nem veszem észre őket. Mindenkinek köszönöm aki segíttet.Biztos fogok még jelentkezni.
Remélem 1-2 év múlva én tudok nektek segíteni valamibe.De az még rengeteg munka.
KÖSZ!!! -
Babetta-X
senior tag
válasz
robotjatek #4654 üzenetére
Hűha ez érdekes könyvnek tűnik, letöltöttem, ha lesz idő elolvasom
Szerintetek tanárhoz nem is érdemes járni tanulni programozást? Vagy valami ilyesmi OKJ esetleg? Régebben linkelte valaki a microsoft vizsgát az is tetszett pl -
x123456
aktív tag
válasz
robotjatek #4654 üzenetére
Egy kis történelem...
Beleolvastam a C# leírásába és találtam valamit, ami szerintem tévedés:A ciklusváltozó neve konvenció szerint i (az angol iterate – ismételni szóból).
Én úgy emlékszem (de jó lenne, ha valaki meg tudná erősíteni), ez egy ősi programnyelv (talán FORTRAN-ban v. PL/I-ben találkoztam vele először) hagyatéka. Pusztán arról volt szó, hogy a szóbanforgó nyelv változóit nem volt kötelező előre definiálni. A definiálatlanul használt változók típusa a név első betűje alapján dőlt el: az i-től azt hiszem m-ig terjedő kezdőbetűig terjedtek az egészek (állítólag azért i-től, mert i, mint integer) és ciklusváltozónak általában egész típust szokás használni. És hát ugye a jó programozó lusta
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest