- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigbuda
aktív tag
válasz
martonx #7603 üzenetére
Tehát akkor eddig 3-at kihúzhatok:
- Debreceni Egyetem Informatikai Kar - mérnökinformatikus
- Eszterházy Károly Főiskola Természettudományi Kar - programtervező informatikus
- Dunaújvárosi Főiskola - mérnökinformatikus- Kecskeméti Főiskola Gépipari és Automatizálási Műszaki Főiskolai Kar - mérnökinformatikus
- Nyíregyházi Főiskola - programtervező informatikus- Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Kar - mérnökinformatikus
- Gábor Dénes Főiskola - mérnökinformatikus
- Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kar - mérnökinformatikus
- Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Kar - mérnökinformatikus
- Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar - mérnökinf. vagy prog.tervező inf.Többiről bármi inó? Amugy abba tisztába vagyok, hogy szorgalom és önképzés nélkül sose tanul meg az ember, de azért tényleg jó lenne egy olyan hely, ahol lehetőség szerint legtöbbet megtanítanak, és ha van bármiféle kérdésem, problémám abban tudnak segíteni. Illetve az se mellékes, hogy esetleg az intézmény tud e segíteni gyakornoki hely, vagy egyéb továbbképzési lehetőségek, gyakorlatok biztosításában. Én szorgalmas vagyok, de jó lenne ha valamit érne is az a több mint 1millió forintos papír amit megszerzek...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Mobil flották
- Spotify
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Microsoft Excel topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest