- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- Fujifilm X
- Projektor topic
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
"Ezért absztrakcióra sincs akkora szükség."
Architektúráról hallottál?(#7072) bambano
"szerintem van az oop-nek egy overheadje, ami akkor kezd kifizetődni, ha túl nagy a probléma és már tényleg kell hozzá az oop. hogy minden piszlicsáré dolognál ágyúval lövünk verébre"
Innentől jön be szerintem, hogy ki milyen patterneket ismer. -
bambano
titán
egyik példám, amikor egy jávás programból kellett infót kiszedni. komoly veszekedést kellett tartani a fejlesztőkkel, hogy ne xml-ben adják ki az adatot, mert totál felesleges, elég a csv is.
meg hogy ha tudunk ldap szervert üzemeltetni, akkor használni is fogjuk, ha törik, ha szakad. hogy nincs rá szükség, az nem számít, tudunk ldap queryt programozni, akkor lesz.
szerintem az ilyen hozzáállás miatt lassúak a jáva programok.
(#7071) modder: a getter-setter max. addig nem probléma, amíg megírja helyetted a kódgenerátor. mert egyébként nem az álmok netovábbja gettersettert programozni, favágó munka legalja.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest