-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Volt egy site, amin a korai (európai) PS3-ak félig hw-es, félig sw-es PS2 emulációja alatt futtatott játékprogramok voltak felsorolva. Volt egy olyan mező, hogy kompatibilitás, ott volt jelezve, ha az adott program nem működött megfelelően. Ha nem volt odaírva semmi, az azt jelentette, hogy rendesen fut. Ezt vonta kétségbe az illető személy, mondván, ha nincs odaírva semmi, attól még lehet, hogy fut, csak használhatatlanul lassan, és szerinte a teljesen kompatibilisnek jelzett programok közül is csak kevés a valóban használható. (Persze nem volt PS3-asa, sosem vett volna olyat, mindez csak rosszhiszemű feltételezés volt.) Az én véleményem pedig az volt, hogy teljesen életszerűtlen, hogy ne jelezték volna, ha valami fut, csak éppen használhatatlan. Tehát a teljesen kompatibilisnek jelzett játékok igenis normálisan játszhatóak, azaz igen sok PS2 program játszható a PS3-on. (Más kérdés, hogy később a félig hw-es, félig sw-es emuláció hw-es része is kikerült a gépből, teljes sw-es emulációt nem tudtak megvalósítani, így megszűnt ez a lehetőség.) Itt véget is érhetne a történet, de elkezdődött egy máig tartó hiszti, hogy márpedig én mennyire nem értek hozzá, hogy még azt sem tudom, mi az a kompatibilitás, stb. Pfff... Meg ugye az aláírás. Mindegy, én már sok éve ráhagytam az illetőre az egészet, inkább a közelébe se mentem egy olyan fórumnak, ahol ilyenek a meghatározó elemek. Csakhogy most itt a Ph!-n kezdi ugyanezt...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- E-roller topik
- Apple MacBook
- Milyen digitális videókamerát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robogó, kismotor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged