- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
válasz
Sk8erPeter #5962 üzenetére
Persze a biztonsági hibák miatt beléptetést/regisztrációt nem magam csináltam. VS2010-ben ha felteszem ASP-re a razor syntaxos MVC3 kiegészítést akkor alapból ad egy elég komoly rendszert. Arra ráhúztam a saját layoutom. Az admin felületet meg a kommentelést kellett megírnom. Az sem volt vészes. De így legalább minimál a kód. Ami nagyon fontos, mert minél tovább ki akarom húzni ingyenes tárhelyen. Így a terhelést minimalizálnom kell. A layout is csak 80kB. Persze ebből még faraghatok.
Viszont érdekelne, hogy melyik CMS rendszert alánlanátok a fent leírt követelményekre. Tehát belépés/regisztráció, cikk írás/kommentelés, admin felület.
Ha közel ilyen méretben lesz CMS rendszer akkor kipróbálom.
Egy kis OFF:
Feltettem a kérdést a tárhelyes topicban is de régóta nincs válasz. ASP .NET 4.0 fizetős tárhelyre mit javasoltok? tarhely.eu-t néztem ki. De nem írják, hogy korlátlan lenne az adatforgalom.Mert az nekem fontos és itt nem írják...
Tudtok olcsóbbant vagy jobbat? Korlátlan adatforgalommal persze.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest