- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- Apple asztali gépek
- Miért nem szép a HDR a tévéden?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
Hát kinek mi az értelmes de inkább hagyjuk, nem programozóként akarok elhelyezkedni, van már igyis egy remek állásom.
Akkor meg nem mindegy, hogy más mit gondol arról a programozási nyelvről, amit ismersz? Ha csak hobbi, akkor programozz abban, ami jól esik.VB6-ot meg kénytelen voltam megtanulni, mert bármily meglepő a Cisco cég settopboxainak a tesztprogjamjai ebben voltak megirva. Aztán lehet szemberöhögni a Cisco céget, hogy komolytalanok
Nem értem, miért okoskodsz. A magyar munkaerőpiacon kiröhögnek, ha a vb6-on kívül nem értesz máshoz. Fortran-ban is írtak komoly dolgokat, mégsem tanácsolnám senkinek, hogy arra a nyelvre gyúrjon rá 2010-ben. Ez a tény független a te személyes véleményedtől, vagy attól, hogy mit szeretnél hallani. Miért kéred ki más véleményét, ha nem vagy rá kíváncsi?Megírtam, hogy mit érdemes tanulni, ha rövid, szkript jellegű programokat akarsz írni és mit, ha hosszabb programokat. A válaszom melyik részéről érzed azt, hogy nem volt értelmes vagy informatív?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- Logitech G923 Racing Wheel and Pedals Xbox One/PC Kormány És Pedálsor
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3143, 96% Akkumulátor
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest