- CPU léghűtés kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Két hordozható hangfal, avagy melyik a jobb választás?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
-Dinamikus weblapok készítésének lehetőségei
Ez egész jól hangzik szerintem. Ide aztán be lehet venni PHP -t, ASP.NET -et, JSP -t, Perl -t, Ruby on Rails -t, Python -t.. amit csak akarsz. Ki lehet térni Web2.0 -ra, AJAX -ra, HTML5.0 -ra, stb. Lehetne írni példa kódokat hogy hogyan lehet megvalósítani egy-egy feladatot az adott nyelveken, melyik szemszögből melyik nyelv a jobb.. legalább is ha inkább dokumentációs részen akarsz domborítani akkor ez a témakör jobb.A többi nekem nagyon száraz elméleti dolognak tűnik, nem is tudnék mindhez érdemiben hozzászólni. Én tuti hogy valami C# -os dolgot fogok választani amint odakerülök a szakdoga íráshoz, mert abban érzem otthon magam.
Egyébként azt most nem tudom eldönteni hogy ezt nekem szántad, vagy a nevemben írt hsz folytatásának akartad írni, csak a későbbi hsz -re sikerült választ nyomni.. Öhm, lehet csak én gondolkodom ilyen nyakatekerten??
#3419: hamarabb választanám játék írását mint valami száraz témáról beszámolót írni. Utánna úgy is karriered nagy részében azt fogod csinálni amire utasítást kapsz, és én már látom szemeim előtt hogy: adatbázisos web alkalmazás, adatbázisos asztali alkalmazás, adatbázisos..
Viszont azt hiszem a PDA -s dologhoz nem árt ha van saját PDA -d amelyen tudsz próbálgatni, be tudod mutatni. Bár az is igaz hogy VS Professional -ban van Emulator, de például van olyan szakdoga is hogy Symbian alkalmazásfejlesztés, és oda ki van írva hogy kell hogy legyen Symbian -os telefonod, lehetőleg Nokia
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Gyúrósok ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Gitáros topic
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Micron 3500 2TB M.2 Gen4 nvme SSD 7000-7000MB/s
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest