Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pmonitor
üzenetére
Bizony, és ha vissza is olvasnál a fórumban, nem csak write-only módban tolnád, akkor meglátnád, hogy minden ilyen kérdezőnek válaszolok is. Attól még hogy "leminősítem", a számára is egyértelmű korlátolt ismeretei miatt, még nem jelenti, hogy nem segítek (persze nem vizsgán, online - mivel néhanapján tanítok is, és ezt nem tartanám etikusnak). Persze ezek az emberek általában nem fröcsögnek, meg bezzegprogramozóznak, hanem csak egyszerűen megköszönik (és remélhetőleg legközelebb már kicsit jobban csinálják). Persze megértem, hogy te nem süllyedsz le arra a szintre, hogy PHP-ban vagy SQL-ben segíts, hiszen, ami nem barokk, az nyúlfarok

De azért örülök, hogy minden ilyen apróságra ugrasz, ha nem is programozói, de pszichológiai topiknak elmegy ez - szódával.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
pmonitor
üzenetére
Itt sose voltak elzavarva azok az emberek, akik tanulni szerettek volna, de keress rá, hogy hànyan írtak akár konkrét pénzbeli ajánlattal is ide, hogy valaki írja meg helyette a zh-t/vizsgàt, ő konkrétan erre gondol.
Nem tudom pl mekkora kedvel ülnél be pl egy olyan taxiba, ahol a sofőrt àtengedték vizsga nélkül pl
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Logitech G PRO X Wireless Használt, jó állapot / Dobozával és minden tartozékával / Hibátlan működés
- Komplett szimulátor rig (Moza-Simnet-Trak Racer-Sparco)
- Corsair Vengeaínce CMK32GX4M1D3000C16 4 x 32 GB RAM KIT !
- Logitech G PRO Wireless / Használt, jó állapot / Dobozával és minden tartozékával / Hibátlan működés
- Eladó Ryzen 5 + RTX 2060 Super - 8 GB RAM - B450m
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 8 GB GeForce RTX 3070 - garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest