Hirdetés
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-book olvasók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Hát én sem látom értelmét a vitatkozásnak, mert teljesen más a felfogásunk. Egyszer belinkeltem ezt. És ezt a választ kaptam rá. A fekete doboz(amit nevezzünk csak elméletnek) tartalma érdekelje csak a "szakikat". Engem, mint laikust a kimenet érdekel(vagyis a gyakorlat). De ebben a témakörben programozói kimenet gyakorlatilag nem is létezik(ill. gyakorlatilag csak annyiból áll, hogy izolálni kell a gépet). A nem létező kimenet == zéró teljesítmény.
Információbiztonság!? Miért? Van olyan is? Sztem. csak akkor, ha valaki nem kapcsolja be a számítógépet.
>hogy majd biztos emiatt is lenézlek...
Nem pályázom a kegyeidre.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az én "programozói" kimeneteimet meg lehet többek között itt, valamint itt nézni. Ahogy látom neked nincs olyan, amit meg lehet nézni, úgyhogy én ez miatt nézlek le. De ez meg gondolom téged nem érdekel(holott te lennél a "szaki"). Szóval zsákutca... Teljesen más az értékrendszerünk.
Ehhez a témakörhöz mostanában nem szólok hozzá. Inkább csak ilyen témaköröket érintően szólok hozzá. Vagyis, ha valami újat készítek, vagy frissítek. Mert laikus létemre engem csak a gyakorlat érdekel.
Na pá!!!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - Ryzen7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad 8 32GB Wifi Space Grey Színben 6 Hónap Jótállással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)