- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
>Eskuszom nem ertem, ebben mi a torles+.
Van alapja annak, amit írsz. De ez az elnevezés jutott eszembe. Az előbb ránéztem a számológépemre. Onnan merítettem 1 másik elnevezési módot. A "+" helyett "2nd F". Tehát pl. "Törlés 2nd F". De ha valakinek jobb elnevezés jut eszébe, nekem az is jó. Ez a legkevesebb.
A #16278 hszedben írtad le a lényeget:
>A jo megoldas az, amikor biztositod a usernek az eszkozoket ahhoz, hogy meg tudja csinalni ugyanazt ugy, ahogy O akarja.Pontosan ezt biztosítanák ezek a "második funkciók/értelmezések". Ezek + eszközöket biztosítanának a usernek, hogy meg tudja csinálni, amit akar. Pl. ha szövegfájloknál maradunk, akkor tegyük fel, hogy az egyik fájlból kell bizonyos részeket egy másikba másolni. A sima copy/cut-paste módszerrel állandóan váltogathatsz a 2 file között. Ezzel szemben a másolás+ -al(vagy másolás 2nd F-el) egy alkalommal kell a forrás file-ban matatni, és egyszer a cél file-ban. Csak a soremelésekre kell figyelni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Építő/felújító topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Facebook és Messenger
- Nők, nőügyek (18+)
- Premier előzetesen a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest