Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pmonitor #15831 üzenetére
Nem innen a fórumról, de sikerült találni egy juniort akivel hamarosan kezdünk, aztán majd meglátjuk, hogyan fog működni. Azon a szinten, amin én vagyok, egy junior is hasznosan taníthat.
Időközben viszont éppen a jövőhéten tárgyaluk a munkahelyen a további célokról és felvetettem egy-két szkriptelős és egy szoftverfejlesztős ötletet, ami tetszett nekik. Lehetséges, hogy támogatni fognak benne és akkor már munkahelyen is tudnék programozgatni.
A szkriptek amúgy nagyon kicsik és könnyűek, amiket írnánk az általunk használt szoftvernek a Python API-jába, de a másik program megalkotásához, amit az ötlet tartalmaz, ennyire kevés skillel talán túl nagy fába vágnám a fejszét... de talán éppen időközben, a fejlesztése közben szerezném meg a jártasságot, plusz mellette ezekkel a hétvégi órákkal.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Windows 11
- Házimozi haladó szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Reklámblokkolók topikja
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest