- 3D nyomtatás
- Notebook hibák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- UHD filmek lejátszása
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- LG LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domonkos
addikt
válasz
I02S3F #12528 üzenetére
Ha az ember egyszer igazan raerez erre a modalitas dologra, akkor minden mas, amibol hianyzik benanak fog hatni. Bar sok IDE, editor stb. (tobbnyire) kiegeszitokkel ad lehetoseget valami korlatozott modalis szerkesztesre, vim-es binding-okra de azok csak nagyon kis reszet tudjak a vim funkcioi kozul.
Tovabba nincs IDE, ami gyorsabban indulna el, vagy nyitna meg egy-egy file-t; de ha meg lenne is, akkor sem lehetne olyan konnyen befogni oket gyors/rovid repetitiv feladatokra. Gondolok itt akar a.
,q/@
, vagy a-w/-s
-re.
Szerintem ebben a 3 dologban van a vim-nek a oriasi elonye.
Persze ezeket nem lehet orak alatt tokeletesen elsajatitani, de hosszabb tavon jovedelmezo lehet.Csak ne essetek abba a hibaba, hogy IDE-kent akarjatok hasznalni, mert nem az, es pluginokkal sem lesz az.
-
kovisoft
őstag
válasz
I02S3F #12528 üzenetére
Linuxon kell dolgoznunk elég limitált rendszeren, igazán modern IDE nincs telepítve, de nekem nagyon kézre áll a vim, gyorsan tudok benne szöveget szerkeszteni. Hozzászoktam, hogy mindent billentyűzettel csinálok, sőt nemhogy az egérhez, de a kurrzornyilakhoz sem nyúlok ki, ezért nekem jobban bejön, mint egy IDE.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest