- Mini-ITX
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALFA
senior tag
válasz
bandi0000 #11620 üzenetére
Persze, ott van a BME-sek által felmagasztalt "programozó" gyerek esete, aki csak bodyzni járt és a vizsgáit a női írták helyette, diplomamunkáját webről lopta és azt kapta konzulensnek, akitől lopta, aki megdícsérte hogy talpraesett és segített neki még pár hivatkozást betenni, hogy nemzetközi kitekintésű legyen a dolgozata, és egy év után már egy spanyol-magyar cégnél volt vezető programozó, fogalma se volt a programozáshoz, csak kiosztotta a feladatot bizonyítva, hogy nagy arccal és még nagyobb szókinccsel lehet sokra vinni. Ha ragozni akarjátok, akkor lényegében erről szól a "Kipurcant a bébicsősz, anyának egy szót se" amerikai film, hogy nem a tudás, hanem a "megjelenés" alapján lesz valaki sikeres, de én itt részemről lezárom.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
bandi0000 #11620 üzenetére
Szerintem az egyetem nem azert kell, hogy megtanulj programozni. Az egyetem arra kell, hogy a matematikat megtanuld, es aztan ne csak weblapokat csinalj egesz eletedben. En is most kezdek raallni arra, hogy ujra matekot tanuljak, mert ha ertelmes dolgokat akarsz programozni 2017-ben akkor negyon fog kelleni. A programozas csak egy bonusz amit megtanulhatsz az egyetemen, de tobbnyire cegeknel fogod elsajatitani, mig a matekot ott nem nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest