Hirdetés
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve-S
tag
Sziasztok!
Kellene nekem egy kis segítség C programozásból. Egyetemre járok és programozásból kiadtak egy feladatot, de sajnos nem állok még olyan szinten hogy egy komolyabb programot meg tudjak írni. Persze azt várják, hogy 3 hónap alatt profi szinten tudjam a C nyelvet, de ez most mindegy. A határidő december 10 körül van. Leírom a feladatot:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Készítsen olyan C programot, amelyet le lehet fordítani Linux alatt! A programnak meg kell felelnie a házi szabványnak.
Készítsen olyan programot, amelynek a következő funkciói vannak:
- adott kapcsolóval lehetőség van egy fájlba beírni egy jegyzék fájljainak nevét (aljegyzékeket is),
- adott minta alapján megkeresi a kiindulási jegyzék hierarchiából az összes fájlt olymódon, hogy a fent említett fájlban keresi meg előbb a fájlt, és ott megtalálta akkor kiírja az útvonalat, ha nincs fájl akkor megkeresi, és frissíti az ''adatbázisát''!
A parancssori kapcsolók:
- Adatbázis létrehozás/frissítés:kereso - update kiindulasi_pont - Fájlkeresés:kereso kiindulasi_pont minta
Kiindulasi pont lehet pl.: /home/, /temp stb.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nem kérem hogy csinálja meg valaki helyettem, csak kellene egy kis segítség, hogy mégis hogyan kezdjek neki, milyen függvényeket használjak stb. Lehet hogy nem olyan nehéz a feladat, biztos csak én vagyok ennyire lámer, de örülnék ha segítenétek!
Amúgy voltak ennél sokkal durvább feladatok is, de nekem ezt tűnt a legkönnyebbnek ezért ezt választottam.
A segítségeket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- A Mate 80 széria csúcsa
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- EAFC 26
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest