-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Nem bántasz meg vele, mert tisztában vagyok vele, hogy nem értem az egészet, ezért jöttem ide, hogy hátha kapok valami támpontot ahonnan el lehet indulni, mert ugye senki sem úgy született, hogy értette.
Arról meg egyszer sem írtam, hogy pár nap alatt akarok idáig eljutni,
Csak annyit írtam, hogy ha lehet akkor úgy próbálnám meg megtanulni , hogy egy olyan programot csinálnék ami érdekel és lehet bővíteni később.
Tisztában vagyok ,hogy nem ez a legjobb kiindulás, de sztem az sem amit más helyeken is ajánlottak, hogy régi basic és pascal nyelveket tanuljak először, meg amőba progikat, ami biztos, hogy hasznos, de csak időhúzásnak érzem, mert utána úgy is át kell térni egy másik modernebb nyelvre és eljárásokra a kor színvonalának megfelelően.Nekem az nem annyira megy, hogy sok kis progit írok egy egy rész feladat miatt, mert attól még ugyan úgy nem fogom átlátni az egész kapcsolatrendszert. Én visuális és gyakorlati típus vagyok, tehát lássam, hogy valamit csinálok, minthogy elolvasok sok könyvet.
dabadab: tennék bele, de ezt mondom, hogy hiába van meg a szintakszis, ha a fenti kódból nem tudom, hogy melyik nész hova menne benne.
for (initialization; condition; increment/decrement)
statementint sum = 0;
for (int i = 1; i < 6; ++i) {
sum += i;
}a képletek, közül egyik sem olyan ahol bármelyiket is egynél többször ki akartam volna számolni és növelni az értékeit.
ÉS mindegyiknél ez a gondom, hogy a szintaxisokat, milyen gyakorlati helyzetben használjam fel, ezekre nem láttam példákat a könyvekbe.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen egeret válasszak?
- Arc Raiders
- Filmgyűjtés
- Napelem
- Eredeti játékok OFF topik
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ThinkPad T14s Gen5 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Infinix Zera 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest