Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WayteQ xTAB 8X Quad
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Nem bántasz meg vele, mert tisztában vagyok vele, hogy nem értem az egészet, ezért jöttem ide, hogy hátha kapok valami támpontot ahonnan el lehet indulni, mert ugye senki sem úgy született, hogy értette.
Arról meg egyszer sem írtam, hogy pár nap alatt akarok idáig eljutni,
Csak annyit írtam, hogy ha lehet akkor úgy próbálnám meg megtanulni , hogy egy olyan programot csinálnék ami érdekel és lehet bővíteni később.
Tisztában vagyok ,hogy nem ez a legjobb kiindulás, de sztem az sem amit más helyeken is ajánlottak, hogy régi basic és pascal nyelveket tanuljak először, meg amőba progikat, ami biztos, hogy hasznos, de csak időhúzásnak érzem, mert utána úgy is át kell térni egy másik modernebb nyelvre és eljárásokra a kor színvonalának megfelelően.Nekem az nem annyira megy, hogy sok kis progit írok egy egy rész feladat miatt, mert attól még ugyan úgy nem fogom átlátni az egész kapcsolatrendszert. Én visuális és gyakorlati típus vagyok, tehát lássam, hogy valamit csinálok, minthogy elolvasok sok könyvet.
dabadab: tennék bele, de ezt mondom, hogy hiába van meg a szintakszis, ha a fenti kódból nem tudom, hogy melyik nész hova menne benne.
for (initialization; condition; increment/decrement)
statementint sum = 0;
for (int i = 1; i < 6; ++i) {
sum += i;
}a képletek, közül egyik sem olyan ahol bármelyiket is egynél többször ki akartam volna számolni és növelni az értékeit.
ÉS mindegyiknél ez a gondom, hogy a szintaxisokat, milyen gyakorlati helyzetben használjam fel, ezekre nem láttam példákat a könyvekbe.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Flow X13 GV301QE 13.4" FHD+ IPS érintő R9 5900HS RTX 3050Ti 16GB 512GB aktív toll gar
- 5-ös pakkban olcsóbb! Dell Latitude 7390, i5-8350U, FHD/IPS, TOUCH, garancia, cégeknek ÁFA-s számla!
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest