- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
epidemic
tag
Sziasztok!
Tudom előttem már biztosan sokan feltették ugyanezt a kérdést, ezért elnézést kérek ha unalmas a téma!
Azt szeretném megtudni, milyen programozási nyelvvel lenne érdemes így 2011-ben megtanulni dolgozni? Egyáltalán mi az ami versenyképes és az is lesz még jó pár évig? Mivel a jelenlegi végzettségemmel nem nagyon találok szakmámban munkalehetőséget (közlekedésépítő technikus) szeretnék más irányba is nyitni. OKJ-s képzésről mi a véleményetek, állásinterjúnál örülnek neki vagy sem? Amiket nézegettem az a html5, php, java, c++, python. Igazából a web programozás vagy a grafikus programozás érdekelne, de nem tudom mivel illene kezdenem! C++, pascal, basic? Illetve melyek azok amiket össze lehet kapcsolni a munkában? Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv: epidemic
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/128 GB Új, bemutató darab
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új, bemutató darab,6 hó gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Apple Ipod 5.Gen " video" (a1136)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest