Hirdetés
- Autós kamerák
- MILC felhasználók szakmai topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Hobby elektronika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
seaky77
tag
Kérlek segítsetek kb 1.5 éve programoztam utoljára C ben s most minden doksit ujra olvasgattam. De szenvedek mint egy kutya, ráadásul annyira triviális a problémán (amit javaban 2 splittel elintéznék) hogy szégyellem elmondani.
Probléma 1:
Egy char* buffer-be, select/recv-vel ömlenek az adatok.
A bufferben data1\ndata2\ndata3\n formában vannak az adatok.
Olyan fügvény kellene amit, ha hivogatok szépen visszadja data1-data2-data3-at majd ha nincs több akkor mondjuk 0-t. Vagy akár egy tömböt amiben benne van a data1-data2-data3 vagy mittomén
Probléma 2:
data felépítése: field1<space>field2<space>field3 (nincs a végén <space>!!!)
Olyan fügvény kellene amit ha hivogatok szépen visszadja field1-field2-field3-at majd ha nincs több akkor mondjuk 0-t. Vagy akár egy tömböt amiben benne van a field1-field2-field3
Bár a probléma egyszerűnek tűnik és hasonlónak tűnik de azért mégsem...
Probléma 3:
Ha egy stringet strdup-pal hozok létre free-zni kell? Áááá annyi gondom van jobban jártam volna ha nem vállalom el na mindegy.
segítsetek légyszi..
üdv,
seaky
Aktív témák
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest