Aktív témák
-
PetruZ
csendes tag
válasz
Tele von Zsinór #16 üzenetére
Uhh, bocsbocs, nem voltam netközelben. Itt a cím: http://www.tdbf.net
Az NSIS szvsz igencsak jó, az example -ok és a doksi áttanulmányozása után kb. fél óra alatt simán összeraktam egy komplikáltabb, registry frissítős, uninstallos pakkot :) -
PetruZ
csendes tag
válasz
Tele von Zsinór #14 üzenetére
Upsz, este elfelejtettem DBF címet írni. Na majd ma. A Nullsoft Installer pedig a Nullsoft oldalán is megvan (ők írták a WinAmp -ot is, ha így ismerősebb), a http://www.nullsoft.com címen (jobb oldalt az NSIS link alatt).
-
PetruZ
csendes tag
válasz
Tele von Zsinór #8 üzenetére
Sziasztok!
Ha lehetne pár javaslatom:
-Installer: Nullsoft Installer. Scripelhető, nem HUI -s, de szvsz a legjobb, amivel valaha találkoztam (szolgáltatásaiban szvsz veri a Ghost -ot).
-EXE nyomására az UPX -et szoktam használni, Delphi -s programokon általában 50-55% körül nyom.
-Egy két táblás alkalmazáshoz szvsz inkább vmilyen free DBF komponenst kellene keresni, ami pont ilyen célra van kitalálva és nem kell mindenféle plusz dolgoknak fent lennie miatta (most nem az otthoni gépem előtt ülök, nevet, címet nem tudok, de tuti van ilyen, mert már töltöttem le).
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest