Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZeUS2140
aktív tag
válasz
wassermann
üzenetére
Nekem is volt régebben egy ilyen vagy Siemens, vagy Compaq, vagy Dell (ilyen kis vackokat csinálgattam). Egy 450MHz- Klamath volt benne és annyi volt az overclock lehetőség, hogy találtam egy szitázatlan jumpert. Az volt a 100MHz, vagy 133MHz FSB.
Érdekes módin 133-ra állítva nem fik@zta a ramokat, mint az ilyen kis görcsök szokták... -
wassermann
addikt
Sajnos én is csak megerősíteni tudom az előttem szólót - két éve szereztem a családnak egy levedlett Fujitsu-Siemens szervert. Hiába néztem ki a PLL típusát, semmilyen módon nem hagyja magát húzni..
-
hobizoli
nagyúr
-
PowerMan
csendes tag
Most kaptam egy alaplapot (Opteron) aminek a bios-ában nincs tuning opció.
Kipróbáltam 1-2 progit (SoftFSB, Clockgen), de egyik sem hajlandó felismerni a PLL IC-t.
Tipusa:
ICS 0319
UA330652A
950402AF
Az építő jellegű savazós (minek opteront tuningolni???) megjegyzéseket mellőzzétek, ha lehet.
Tényleges segítségre lenne szükségem.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Trollok komolyan
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest