Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
John_Shaft #3 üzenetére
A szorzó lock-ot állítottad vagy a feszültséget. Asszem talán a feszültségből vegyél lejjebb egy picit vagy feljebb.
Én inkább inteles vagyok. A barátom az amd-és.
De várj türelemmel,majd felébrednek a nagy amd-ések azt jön a help. Már belinkeltelek egy másik totyikba.
Kapsz majd délelőtt egy upp-ot,hogy észrevegyenek.
Addigis nézz be a nagy athlon xp klub totyikba. Ott tuti,hogy nem hajvágással foglalkoznak.
De látom,hogy te is este szereled a gépedet.
Én is így kezdet,de manapság már akkor is alíg van rá időm,pedig már két hónapja nem volt takarítva
Szerintem tedd fel kérdésedet ott is és aludj rá egyet.
Amúgy még írd be ide a lapod típusát meg a többi alkatrészed típusait és ami eszedbe jut.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- SQL kérdések
- Milyen autót vegyek?
- Trollok komolyan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest