Új hozzászólás Aktív témák
-
Brae
őstag
Végigolvastam a topikot, de gondoltam, h a klaszterezésen kívül van valami más, egyszerűbb megoldás, de ezekszerint nincs. Egyébként Cinema Craft Encoder-t és Gordianknot-ot használok.
-
Brae
őstag
Üdv!
Nekem az lenne a kérdésem, h meg lehet-e oldani azt, h a hálózatba kötött gépek egymás erőforrásait használják? 3gépem van itthon egy 100mbit-es routerre vannak kötve, mindhárom gépen xp prof és azt szeretném, h videokódolásnál ne csak 1 dolgozzon, hanem a másik 2proci is segítsen neki, meg lehet ezt valósítani? Nagyon bonyolult lenne? -
3d
tag
Köszi mindenkinek a segítséget. A több procis megoldások nagyon drágák. Marad a duál procis alaplap. Tud valaki ajálani egy jót (ár/minőség)? Ha lehet AGP-et.
[Szerkesztve] -
end73
aktív tag
Kell neked egy ilyen lap : ASUS K8N-DL
+ bele 2db 275 (dual core) opti
+ 4 gb ecc ram
kb: 600e<-nél jársz,
ez már kapásból 4 proc,
és elég gyorsan renderel -
Gergello
addikt
egyélrtemű, cérnával való összekötés!
amúgy meg dual, quad vagy 8xlap kell hozzá
meg Linux, hogy rendesen kihasználja -
Dare2Live
félisten
max alapból tudja
összekötöd simán utpvel aztán megyis -
L3zl13
nagyúr
4 ill. 8 utas rendszer: 4 ill. 8 procit lehet belerakni.
Azt hogy 3d-re neked jó-e azt viszont nem tudom, mert 3d-ben nem vagyok otthon, és a Maya nem tudom tudja-e kezelni, illetve ki tudja-e használni ezt.
Klaszter tulajdonképpen komplett gépek összekötéese úgy, hogy azok közösen dolgozzanak bizonyos feladatokon.
Windows klaszterekről: [link]
4-8 utas szervert meg nézz a nagyobb brand gyártóknál. HP, IBM stb.
De szvsz ilyenből már csak szerverek vannak.
Workstationben szvsz 2 proci a max. (Dual core-rel 4...)
Egy ilyesmi biztosan nem elég neked? [link] -
3d
tag
válasz
wassermann #9 üzenetére
Ezeket szeretném tudni részletesen mert semmi ilyet sem ismerek.
-
wassermann
addikt
''Csak'' a következő dolgoknak kell teljesülniük:
- olyan progit találni, ami támogatja a több processzoros renderelést
- olyan operációs rendszert, ami támogatja a sok processzort és fut rajta az előbbi
- olyan szerver hardver, amibe bele lehet tenni több procit
Az ilyen rendszereket inkább bérelni szokták. Asszem a NYOCKER is bérrendszeren készült
[Szerkesztve] -
3d
tag
Maya PLE.
-
3d
tag
3d-s renderelésnek akarom növelni a gyorsaságát. Ezt ha jól tudom csak több procival lehet megcsinálni, vagy több géppel. Nem elég a duál procis alaplap. Semmi linux!!!
Hogyan lehet ezt megoldani a leghatékonyabban (legolcsóbban)?
[Szerkesztve] -
3d
tag
Hali mindenkinek!
Nem nagyon találtam a témára, s remélem valaki vágja. 4 vagy 8 procit szeretnék együtt dolgoztatni. Hogy érdemes ezt csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest