- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Akciókamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Aktív témák
-
old gray
addikt
Ennek a topicnak mi az értelme amikor létezik egy másik ilyen is?
-
cilo9
aktív tag
Sziasztok!
Van egy AC Alpine 7-es hűtöm és a gyári adatok szerint a zajszint 0,6 sone. Meg tudjátok mondani mennyit takar ez db-ben?
Keresgéltem már gugliban, de egyértelműen nem tudtam kisakkozni!
-
t-bali3
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek A64 4000+ -hoz megfelelő egy Zalman CNPS7000A-Cu??
Üdv
-
RoyalFlush
őstag
Engem igazából az érdekelne, hogy egy anno 486-os procit hűtő cooler elegendő lehet e egy Inno3D MX440 GF4 64MB AGP videokártyára a bekrepált gyárija helyett
-
SatoshiT
csendes tag
Sziasztok
Azt szeretém kérdezni szerintetek melyik lenne jobb egy Q6600-hoz?!?!
ZALMAN CNPS9700 LED
ZALMAN CNPS9700 NTElöre is köszi!
-
pigsty
aktív tag
Sziasztok, igazából egy másik topicban megkérdeztem, de hátha több szem többet lát, aki olvasta már, attól elnézést.
AMD Athlon XP, 1666 MHz (12.5 x 133) 2000+, az alaplap Octek Rhino KT333-ASE,
erre a mostani gyári, magas frekvenciás traktor - mely az Everest szerint 3000 körüli rpmmel forog - helyére milyen hűtőt, és milyen jó halk ventit vegyek?
Sythe-t javasolták, sok jó írtak róla, kérdés, ha csak ventit cserélek, elég e 800 rpm, vagy legyen 1200-as?
a cpu körül kb 12 cm van minden irányba, és ugye Socket-A van, milyen hűtőborda csoda férne be?
A ház hátuljára, táp alá, illetve floppy nyílás heylére, HDD-k elé raktam két molexes ventit, ezzel frankó szélcsatornát képezve, ezt is figyelembe kell venni, milyen cpu hűtésem legyen.
Sajnos 6000-8000 ezernél többet biztos nem tudnék belefektetni összesen.
Üdv!
Kép: -
Uthenger
aktív tag
AM2 X2 4400+ -os procira milyen hűtést javasoltok?
2-3 ezertől többet nem szeretnék rá szánni
köszi -
Uthenger
aktív tag
Sziasztok!
a 939-es procin lévő hűtő az rámegy am2-es foglalatra is, vagy annak másik hűtő kell?
köszi. -
koma106
senior tag
Sziasztok guruk!
Ajánljatok nekem egy új CPU hűtőt az s478 foglalatú P4 2.80/512/533FSB processzorhoz!
A proci egy kis asus barebone-ban (P4533a) van és az eredeti AVC ventillátor 4 év után már nem túl halk. Kicsi, nagyon csendes jó ár/érték arányú hűtést keresek.
Valaki tud segíteni, hogy merre induljak el?
Válaszokat köszönöm!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Up to 779.hsz.
-
-
Hurkaleves
őstag
Hai!
Most vettem egy TT Sonic Tower-t, de nem vágom, hogy hogyan köll LGA775-re felrakni
Azt, hogy melyik alakatrészek kellenek, azokra asszem rájöttem, de hogy speciel a lapra hogy kéne felfogatni, azt nem vágom.
Vki tudna esetleg segíteni? Kép is jó
ui.: tudom, hogy van a hűtőnek külön topicja, de ott nem válaszolt senki
ezért próbálom itt.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ööö... egy Arctic-Cooling Silencer Ultra TC elbír egy E4-es S939 Athlon64 X2 4200+-ot?
-
kopf
csendes tag
Sziasztok!
Kis gondom akadt egy nemrég beszerzett és felszerelt Silentmaxx Frostbite-al,ami gyakorlatilag egy Thermaltake Big Typhoon tudtommal,azaz 6 hőcsöves majdnem egy kilós "kis" csoda egy 12 centis ventillátorral.
A körülményes felszerelés után sem hozza azt a szintet amit vártam,gyakorlatilag a gyári hűtővel egyenértékű.Ami azért furcsa,mert ez kb 5-ször akkora minden téren!
Kipróbáltam kétféle hűtőzsírt,megpróbáltam lazábban,ill. jobban ráfeszíteni,de semmi különösebb változás.
Külső eszköz hiányában az alaplapi szenzorok értékeit tudom csak,amik így néznek ki:
alapjáraton everest szerint a CPU 42 fok,magonként 32 fok,terhelten(legyen az bármi,komolyabb játék vagy művelet) egy tizessel több mndegyik érték.
A proci egyébként egy x2 5200+ egy DFI Lanparty ut 590 sli lapban.Tuning nélkül,minden alapérték.
Ez detto ugyanaz mint a gyári hűtővel!
Kérdésem tehát hogy mit ronthattam el,illetve mire kell ügyelnem egy procihűtő felrakásánál?
Mondjuk hozzátenném hogy egy teljesen átlagos irodai házban van átmenetileg,oldallap nélkül és alulról egy 8800GT is fűti,de kipróbáltam ház nélkül is,talán 2 fokkal ha kevesebb volt minden érték.
Persze gondolom egy szellős ventillátorban gazdag házikóban biztosan javulnának a fokok,de sajnos ez még a közeljövő zenéje.Tanácsokat várnék,mit ronthattam el,mire figyeljek,minden hasznos ötlet.
Köszi
-
Alyens
aktív tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segitség! Egy P4es lapban ki lett cserélve a proci kooler egy silent maxxra
és az a gond vele, hogy az alaplapi cooler leszabájzás igy nem megy. Talán valami olyasmi lehet a gond hogy az alaplai cpu fan 4pines és a gyári intel venti is. Az új venti, pedig 3pines.Help
-
Dare2Live
félisten
Elég brutál lett.
-
s.s.j.goku
tag
Hali!
Gigabyte IP35 DS3 R,Quad 6600 2.4,2*1Gb Geil Ultra,500 Watt Chieftec......
Mindenki a Big Typhont ajánlotta a procimhoz.De ennek is több tipusa van
Thermaltake CL-P0310 Big Typhoon 120 VX , Thermaltake CL-P0114 Big Typhoon
mi a különbség? az egyik 12 rugó körül van a másik 9 körül.
Vagy esetleg tud valaki jobbat,ha huzni szeretném a procimat.
Most alap órajelen 2.4 Ghz-en terhelten a proci 58 fok,a magok 66-68 fopkosak.
Ha már 2.6 fölött ment még mindig +fesz nélkül 2 -3 fokkal emelkedtek a hőmérsékletek.
Szerintem ez magas ahoz képest hogy alapon megy,ezért szeretnék uj hűtőt rá.
10-11 ezer körül max.
Várom a véleményeket,elég sürgős lenne.
Haverom vett Asus Silent Square Pro hűtőt lehet az is elég lenne (5 hőcsöves). -
Nyiscsák
aktív tag
Üdv nektek! Melyik procihűtőt ajánlanátok 478-as procihoz? Zalman 7000CU vagy Ninja Katana 2? Vagy ha van valami más jobb olcsóbb is azt szívesen fogadom!
-
childboy
tag
Olyan kérdésem lenne, hogy akarok egy csendesebb hűtőt a procira, (5600+) de akkor tényleg ki kell szednem az alaplapot, hogy rá tudjam rakni?
-
tocso83
csendes tag
Sziasztok!
Egy másik topicba már írtam, ott nem válaszolt senki...gondoltam hátha itt.
Nemrég vettem az új gépet. A konfig: Asus P5N-E SLI, e2180 proci....a többi most nem lényeges.
A procit húzni akarom, ezért gyári hűtő helyett egy Asus silent square pro-t néztem ki...
Felmentem asus honlapra és a hűtő támogatott alaplapjai között nincs ott az enyém. A northbridge borda elég magas az alaplapon...talán nem fér el mellette, rajta?
Feleslegesen nem fogok kidobni 10k-t csak azért hogy megnézzem ráfér-e...
Szóval ha vkinek van ezzel az alaplappal ilyen irányú segítsége lécci írjon.
Köszi -
Lotusomega
senior tag
Sziasztok!
Milyen hűtőt ajánlotok 5-10k között 775-re , a lényeg hogy csendes legyen de mégis nagyon jól hűtsőn , esetleg ha led van benne az sem baj, 9500 és 9700-et nézegettem , de hátha van azoknál is jobb , szal várom az ötleteket.Előre is köszi.
mod:ja és quadra kéne , tuningot sem ártana ha bírná
-
ChromeX
addikt
hello, az intel E6550-esemre keresek olyan hűtőt ami mutatós ledes, és halk, asusnál láttam a silent knightokat meg az Arctic Square, hűtők vagy esetleg van valakinek valami jó ötlete, köszi
-
még anno a GA-K8N Ultra-9 lapomnál használtam az említett progit. egy korábbi verzió - ami a laphoz gyárilag adott cd-n is volt - tökéletesen működött, de amint frissítettem (akár neten, akár régi eltávolít és új feltelepít) újabb verzióra, azonnal jött az általad is leírt hiba - igaz nem minden indításkor, csak néha. ha teljesen frissen telepített rendszerre feltettem a régit, az frankón ment. szintén tiszta rendszerre fel az új, jött is a hiba minden második vagy harmadik indításkor. amikor megvettem a jelenlegi lapomat, kíváncsiságból kipróbáltam (még xp alatt) a dolgot, és a jelenség azonos. régi verzió tökéletesem működik, új néha hibázik betöltődéskor...
egyszóval az új verziók valamiélrt bogarasak!
feltettem az említett frankón működő (régebbi) verziót, ha tiszta rendszerre teszed fel - vagy telejesen kitisztítod a rendszeredet az új verziótól -, akkor ez szerintem frankón működni fog; link -
recusar
tag
hali,
van egy P35-DS3P lapom, és feltettem a smart fan progit. azóta bootolás után az alábbi hibaüzi jön fel:
MARKFUN_LOAD_NT_DRIVER error.
leszedtem, feltettem megint, nem változott semmi.
ötlet?
köszi -
cuko#
tag
helló!
Vettem egy 6750-est, hűtő nélkül, és hozzá egy asus ss pro hűtőt. Az lenne a kérdésem, hogy a prociról a rajta levő 2-3 zsíros ujjlenyomatot (jófej eladók?
) mivel töröljem le? Csak simán ronggyal, vagy esetleg áttöröljem valamilyen alkohollal?
-
RexpecT
addikt
válasz
CounterBoci #758 üzenetére
Inkább az alaplapban van hővédelem (a Bios-ban betudod állítani).
-
CounterBoci
senior tag
Üdv.
Segítségre lenne szükségem: jelenleg van egy rézmagos Cooler Master hűtőm egy Amd 2800+-on, egy His excalibur x1650xt-m, és két 12cm-es venti az oldalapon, egy a procival szemben, egy a VGA-val szemben. Meg akarom csinálni éjjelre letöltésre úgy, hogy VGA ventijére kapcsolót teszek, a procival vagyok bajban:
-ha minden ventit lekapcsolok, idle letöltésre elmegy?
-vagy ha nem, kísérletezni is van kedvem, csak azt nem tudom, van-e hővédelem a prociban? -
Ryudo
csendes tag
Jó nem biztos,hogy 12-ig elmegyek.Attól függ mennyibe jön ki a többi alkatrész.
-
Ryudo
csendes tag
Üdv,most tervezem,hogy veszek egy X2 6000+-os procit gyári hűtővel,vagy egy 6400+-eset hűtő nélkül.A kérdése annyi,hogy a gyári hűtő elég e a 6000-esre,ha a másikat veszem akkor milyet érdemes rá venni?Néztem pl rá a Zalman CNPS 9500AM2-t[link].Ezt a hűtőt 12000-ért láttam,kb ennyi pénzig fektetnék a hűtőbe.Előre is thx!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem.
Az Intel Core 2 Duo E6300-at lehet használni az Intel Pentium D805-ös gyári cooler-ével, alapon (úgy értem, az a cooler elbírja)? Eléggé fontos lenne. Előre is köszi.
-
Pubszon
veterán
Hali.
Vki nem tudja hogy jár e az Intel procikhoz(dobozos) az a müanyag keret amire fel lehet szerelni a hűtőt(zalman)?
-
jozsikka
tag
Sziasztok! Nem rég vettem új gépet és egy AMD Athlon X2 5200+-os proci van benne gyári hűtéssel, de iszonyat milyen hangokat vág ki sokszor meg pl most is az everest ezt írja ki hőmérsékletnek:
1. mag: 50 fok
2. mag:47 fok
simán CPU-ra meg 45 fok
Eleinte ez nem volt csak 30-35 körül! Nem kéne ezt lecserélni szerintetek? Ha igen mit tudnátok ajánlani ami viszonylag nem drága,csendes és rendesen lehűti a procit? -
pumpum
csendes tag
hellosztok! most vasarolnek amd 6400+. szerintetek a gyari hutes eleg neki? milyen hutot javasolnatok hozza? (5k ertek korul)
-
3g3ri
csendes tag
Hi !
Nekem egy x2 4200+ os procim van 27-30 fokos akkor amikor nézegetek oldalakat .(gyári hűtés) Egy bajom van vele hogy hangos ! valami olcsót tudtok ajánlani?( max 8k ) Ja és amikor játszok 38 max de 40 felett sose volt! -
Dió83
tag
Hali.
Adott 1 Scythe Andy Samurai Master hűtő az lenne a kérdésem hogy elég lessz ez az új procimhoz: ami vagy egy Core2Duo E6850 vagy egy Core2Quad Q 6600.
Előre is Köszi -
RexpecT
addikt
válasz
RazoR_45 #741 üzenetére
Cooler Master Hyper tx2
Kb 4-5 k és az egyik legjobb hűtő. -
RazoR_45
tag
Milyen hütőt ajánlotok ehhez a procihoz-> AMD64 939-es X2 4200+-oshoz egy gyári hüci van rajta és az szerintem nem valami hasznos
-
dikmen
tag
Hello!
Nem tudtok olyan programot, amely pckikapcsolás után is megőrzi a monitorozott hőfokokat? -
djxp01
senior tag
Q6600 G0 3.6 ghz-re szerintetek elég lesz egy Ninja B ? Ha esetleg ennél jobb hűtőt tudtok 10-14k körül, megköszönném az infót :-) 120 extreme már iszonyat drága :-(
-
spaktor
csendes tag
Tudnátok egy jó léghűtést egy core2 quad q6600-ra hűtést mert a gyári néha szarakszik
az ár az annyira nemlényeg csak jó legyen a hűtése csak nelegyen 20-nál több -
Törzsúr
senior tag
Üdv
Szerintetek Zalman 9700LED vagy Scythe Ninja rev. B a jobb hűtő?
-
kiviszem
tag
Találtam egy új hűtőt, mit szóltok hozzá?[link]
-
spaktor
csendes tag
sziasztok tudtok jó léghűtést egy core2 quad q6600-ra hűtést mert a gyári néha szarakszik
-
fejescsv
csendes tag
Hy all
Ajánljatok nekem léci 1 nagyon jó léghűtést ami az am2 x2 6000+ t is képes lehűteni!!
10-15k HUF ra gondoltam,de ha több akkor több csak jól bírja még ezt is.
Jah és linkeljetek ha lehet mellé vmi tesztet is az ajánlott hűtőről.Előre is köszi
-
Blézs
csendes tag
Volna egy érdekes kérdésem.
A procihütők a procitól elszívják a hőt, ( tehát kifelé fujják ) vagy pedig a hütőbordára fujják (vagyis szívják a kinti levegőt) vagy egyik ilyen , másik olyan , és ez a gyártotól függ?? Elnézést ha erre volt már esetleg valahól válasz, de nem volt kedvem végig olvasni mindent!
[Szerkesztve] -
GreatGodzi
tag
Lehet sok volt a paszta és nem engedte a hűtő talpát rendesen felfeküdni, de egy kis hőtől szépen ''szétfolyt'' a felületen és beállt rendesen... vagy mittomén...
de az biztos, hogy túl sok pasztát nem szabad használni, és felkenés után célszerű újjal szépen elegyengetni a felületen, hogy ne tartsa ki a hűtő talpát semmilyen irányba.
-
Ribi
nagyúr
Hat gondoltam ideje ujrapasztazni a procit mert sokkal huvosebb volt mikor eloszor felraktam. hutot lekaptam, letisztitottam, ujra bepamacsoltam, vissza a huto.
Gep bekapcs. minden felporog, de semmi. Na mondom faca. Ujra tap ki/be, indit, kep bejon. Na azert.
Win boot. Coretemp indit. Paff winyok leallnak kep elsotetul, ventik porognek tovabb. Na mondom a jo ***** ******. Gep ujraindit. Everst indit. Az mutat hofokot. Orthos. Hat b+ melegebb a proci mint volt. Hat ez megerte. Coretemp megint. Paff kep megint elsotetul.
Valakinek 5let hogy mi a makkos tortent ?? -
juliabrilke
veterán
Megjöttetek a CoolerMaster Hyper TX hűtők.
Nem csalódtam bennük. Jó hűtenek nagyon, pedig nem speciális pasztával használom őket.
Aki segített, annak köszi! -
Qru
MODERÁTOR
válasz
juliabrilke #721 üzenetére
Keress tesztet róla (gúgli abarátod
) de szvsz nem ér dupla árat tuti. A Hyper-nek is réz a talpa meg a heatpipe-ja is.[link] Csak a borda van alu-ból, a heatpipe meg eloszlatja annyira a hőt, hogy elég hozzá az alu borda is. Talán ha extrém tuningnál nyernél vele pár fokot de mondom nem ér duplaárat.
Ha már drága hűtőt vennél, akkor Scythe Ninja-t vagy Thermalright Ultra120 Xtreme-t vegyél. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
juliabrilke #717 üzenetére
CoolerMaster előnye, hogy golyóscsapágyas ventije van míg a Vapochillé csak csúszócsapágyas. Viszont a Vapochill-nek van fordulatszám szabályozója, CoolerMaster-t alaplapról tudod vezérelni. CoolerMaster mellett szól, hogy a ventilátor rögzítéséhez gumi rezgéscsillapítókat használnak, míg a Vapochill-nél egy műenyag keretbe megy bele a ventillátor, ami szépen átveszi a rezgéseket.
Hyper TX-et vennék inkább. Halkabb, tartósabb ventije van, korszerűbb és nagyon jól hűt. -
juliabrilke
veterán
Ha lehetne választani, akkor melyiket választanátok? 4400+ -os dual core procira menne.
CoolerMaster Hyper TX processzorhûtõ vagy
VapoChill Micro Extreme Performance
Valaki esetleg tesztelte hasonló procin? -
Draken
őstag
adott p5kc illetőleg e6850, erre akkor gondolom mindenki vagy niját vagy infinityt ajnálj
de ha van más ajánlat szívesen 'meghalgatom'/elolvasom
csak a heat pipe tól férjen el rendesen
[Szerkesztve] -
zolee0307
őstag
Csak nekem az a gáz, hogy ha az alaplap benne van a gépben, akkor nem férek hozzá, nekem muszáj előszőr az alaplapra rárakni és úgy betenni a gépbe. Mikro felraktam nem lötyögött meg ilyesmi (maga a hűtő a keret alatt mozgott egy nagyon nagyon picit a procin, de keret az meg sem mozdult), csak félek nehogy kipattanjon, mert akkor visz mindent. Főleg a GTx-emet az meg elég gáz lenne. Ezért szeretném csavarosra megoldani. Szerintem az stabilabb.
Tudsz esetleg, adni vmilyen linket? -
BPFeri
senior tag
válasz
zolee0307 #713 üzenetére
Igen asszem az ''uj'' széria a VX -es és ez az amelyik lefogatókerettel érkezik már. Könnyebb szerelni ( nem kell alaplapot kivenni ) nekem is ez van , hibátlanul egyszerűen felszerelhető, persze figyelni kell hogy a ''tüske'' a megfelelő szögben álljon. Két szemköztire egy nyomás, katt és már a helyén van, majd jöhet a másik átellenes kettő. Kész, ennyi ! Nálam semmi gond nem volt vele !!
Próbáld meg esetleg PC bontókban megkérdezni..hisz a TT más típusnál is használta ezt a felfogató technikát..hátha ??!?!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
zolee0307
őstag
Szia!
Ha jól tudom, amikor kijött a big typhoon (az enyém aszem nem olyan régi széria) akkor, csavaros volt. Ezt nem tudom már hol olvastam, de úgy rémlik. Vagy a korábbi LAG775-ös hűtők voltak ilyenek?
Kicsit parázok ettől a műanyagtól, mert elég megszenvedtem mire ráment, mindíg kipattant, vagy az egyik, vagy a másik ilyen fülecske és nagyon erőltetve tudtam rárakni. Mondjuk most stabilan áll, de ha csavarosan meg lehetne oldani, az jobb lenne szerintem.
Esetleg ilyen modding boltokban lehetne szerezni, vagy házilag kellene megcsinálni?
[Szerkesztve] -
Kombat
őstag
Sziasztok!
A probléma:Ha elindítok egy játékot (pl. CMR Dirt, Rainbow 6 Vegas) akkor a proc hűtőm elkezd eszetlenül pörögni (valszeg max. fordulaton)!
Ezt miért csinálja? Hogy lehet megoldani, hogy ne csinálja?
Az a különös az egészben, hogy biztosan nem a hőmérséklet miatt van, mert ha megfogom a bordát vagy a csövet akkor épphogy langyosak pedig rendesen fel van fogatva a hűtő és a pasztázás is jó!
(Elméletileg be van állítva, hogy a hőfok függvényében szabályozza a fordulatot!) -
zolee0307
őstag
679 hsz-re vki?
-
Qru
MODERÁTOR
Konkrét tapasztalatom nincs sajnos de nagyon tudom ajánlani az AC Freezer 64 PRO-t, vagy a CoolerMaster Hyper TX-et. Mind a kettő közepes árkategória és a teljesítményük nagyon jó. Én 4200+-on hsználtam a Freezert, és nagyon halkan hatásosan meghűtőtte, pedig 2600MHz-en járattam 1,5V-al.
-
DioKVP
tag
700-asra vki tudna válaszolni? Az aláírásomban lévő géphez nézegettem hűtéseket. Előre is köszi
-
Qru
MODERÁTOR
Így kép alapján, elég sűrű a bordázat rajta, ami csak magas légszállításnál előnyös. AMihez ugye gyorsan forgó rgo hangos venti kell. Viszont az a négy réz heatpipe elég bizalomgerjesztő.
Thermalright XP-nek mintha kevésbé lenne sűrűbb a bordázata, ami alacsony légszállításnál jobb és annak 5 hőcsöve van. [link] A látvány csalóka, nem alu a talpa, hanem nikelezett réz. Sztem nem pipálja le, bár tesztet nem nagyon találtam de van pár felhasználói tapasztalat: [link]
mod: és az XP tuti olcsóbb (és olyan ventit teszel rá amilyet szeretnél) mint ez a Spire.
[Szerkesztve] -
ryli
tag
[link] erről vélemény?
-
juliabrilke
veterán
Ez azért brutális nagyon... Ilyen hűtő van gyakorlatban is szerintetek?
[link]
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest