Ez az ember elég...hogy is mondjam...Beteg!

Benn cégnél az IBM server kuckókban 3,5 széles 4pines csatira csatlakoztatható Delta ventiket használnak...döbbenet egy állat venti, ami képes hangtalan is lenni...ha ilyet be tudsz szerezni akkor hajrá...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Kinéztem egy TT-t ,de ha tudsz szerezni benntről akkor az is jó! ![;]](/dl/s/v1.gif)
over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Zewa
(senior tag)
Hello! Ez állat! Azon csodálkozom hogy a hőcső nem tőrt el! De hát.. proba csersznye!
Ha nem használsz házat akkor csak ugy össsze kötögetve az asztaloN?!

üdv.: Zewa 
"Minek ide koffein, speed vagy kati amikor a BMW bármikor képes lángoló, perzselő, szenvedélyes halálfélelmet küldeni az ember vénáiba?!"
Lehet 3.8 centis...
Ha tudnék már nekem is az lenne a gépembe...3 biztos kéne... 
Igen az asztalon. 
Gorneck23: áhh,értem,akkor mind1.
over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Zewa
(senior tag)
Akkor van léghűtés!

"Minek ide koffein, speed vagy kati amikor a BMW bármikor képes lángoló, perzselő, szenvedélyes halálfélelmet küldeni az ember vénáiba?!"
Sajna, de nem adom fel...
Oksa. 
Zewa: Van-van, hálisten yakuza.tora fórumtárs ajánlott egy jó ventit, és holnap meg is veszem tőle, kíváncsi vagyok mennyit fog számítani! Hétvégén meg lepolírozom a Sonic alját is!
[Szerkesztve]
Milyet ha szabad kérdeznem?
Nem mindig segít a polír...
[Szerkesztve]
Sunon.
Jó választás...

Zewa
(senior tag)
Sok sikert hozzá! az eredményekről majd pls számolj be! 
Ma teszt, hétfőn rakok fel eredményeket!

Zewa
(senior tag)
Már várjuk! 
(#115) yakuza.tora válasza Overlocker (#113) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)
Hétfő van! 
Nos, hogy muzsikált a SUNON?!
Alléz Olympique de Marseille!
(#116) Overlocker válasza yakuza.tora (#115) üzenetére
Na ittvagyok
,csak vizsgázom egész héten..
Képek Achill3uS-nál vannak,majd megkérem hogy rakja be!
Kb. -3 fok-ot értem el a Sunon beiktatásával és a Sonic lepolirozásával(ami sztem nemsokat dobott).
3600Mhz-en 1,338v-n 62fok a korábbi 65fok helyett!
Kicsit lassan pörög a Vantec Tornado-hoz képest
, majd még tolok a feszen. Sajnos kinti teszt elmaradt, mivel nem is volt olyan hideg..
Most a majdnem passzív tesztet csinálok Core2-vel,(tesztalany off course TT Sonic T) hétvégére arról is írok.
[Szerkesztve]

Achill3uS
(PH! nagyúr)
nah, itt a kép [link]
nem gyengén hütött a cucc 
[Szerkesztve]
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••
Thx 

Zewa
(senior tag)
Ehhh Szép! Grt! 65fokon tartani azért szép teljesitmény! Ez fuloon mért adat? 
igen,de most full 62fok, 3600Mhz-en.. 
[Szerkesztve]

mrmatyi
(tag)
Üdv!
Thermaltake Take Silent tower CL-P0025-ről kéne infó!
Erről a hűtőről nagyon sok jót hallani,viszont aggaszt 2 dolog:az egyik,hogy nehéz,a másik:
nagy a felülete,és ahogy ezt legutóbb hallottam akadályozhatja a levegő áramlását a házban!
Ezek tényleg súlyos problémák, vagy elhanyagolható?
Bocsi ha rossz helyre írtam volna!
Köszi!
p4 3.0GHz proc, ASUS P4P800SE, elixír 1024MB DDR400 mem, WD1600YS hdd,Enermax liberty 400,AC Freezer4

Zewa
(senior tag)
Hello! Ez egy Sonic tower topic de sebaj.. Nekem Sonic towerem és véleményem szerint nem lehet semmi gond a súlyával. (Még a slient Tower esetés sem) A levegőt max akkor akadájozza ha teljesen passzivan üzelteted, és nincs semmi ami mozgassa a levegőt.. (táp esetleg +venti) Elhanagolhato gondok szerintem.. 

mrmatyi
(tag)
Most lenne majd egy Enermax Liberty 400W-os táp abban lenne egy 12cm-es venti.
Természetesen a procihűtőt sem tenném be venti nélkül,de más légkavarót nem terveznék berakni a hang miatt.
....esetleg alulra egyet, ami elöre lenne betéve, és befele fúj.
p4 3.0GHz proc, ASUS P4P800SE, elixír 1024MB DDR400 mem, WD1600YS hdd,Enermax liberty 400,AC Freezer4

Zewa
(senior tag)
Nyugott szivvel használhatod! Ne becsüld le majd meg latod mien csudi jo lesz.. ( igaz slient towertem még nem volt de nem lehet rossz
)
(#125) yakuza.tora válasza Overlocker (#116) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)
Egy kalappal a vizsgákhoz! 
Anno volt még 2 db SUNONOM, csak sajnos azokon túladtam...kiváncsi lettem volna, mit tud a Sonic 3 brutál 12-es ventivel! 
(#126) Overlocker válasza yakuza.tora (#125) üzenetére
Thx 
Hát durva lett volna, de már így is nagyon korrekt 

yakuza.tora
(PH! addikt)
Pont jó helyre írtál! 
Nem értem, hogy mi a gond a súlyával??? Vannak ennél sokkal nehezebb hűtők is! A Infinity pl. 1 kg!!!
Nekem volt Sonic-om és szerintem az egyik legjobb hűtő. Ésszel kell felszerelni, de utána semmi gond.
Az jó léghűtő egyik alapfeltétele, hogy nagy legyen a felülete... A jó házban a procihűtő magasságában van - lehetőleg egy 12-es venti - ami szívó hatásával a cpu-ról érkező és a meleg hatására felfelé áramló levegőt is a házon kívülre szívja.
A ventikről pedig csak annyit, hogy mivel a Sonic passzív hűtő, - ha nem húzod a procit - bőven elég az AC Arctic Fan ''L'' 12-es ventije is! (halk és elnyűhetetlen) Szerintem...
[Szerkesztve]
(#128) yakuza.tora válasza Overlocker (#126) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)
3 venti a Sonic-on egyenként 140 m3/h teljesítménnyel... 
(#129) Overlocker válasza yakuza.tora (#128) üzenetére

Conroe halkan,de hatékonyan! (lehet cikket kéne írnom
)
Körülmények:
Szobahőmérséklet:25C
Hűtő: Thermaltake Sonic Tower + Cooler Master 12cm-en 700rpm/370rpm-es venti!
A proci a P5B-Deluxe legkisebb beállítható feszét kapta biosból, 1,1V-t , valójában kimérve 1,089v-t kapott.
Teszt:
Alany: Conroe 6600ES B1 step5 polírozva.
Természetesen a közkedvelt Orthos nevű programmal teszteltem,mindkét mag aktívan működött. Illetve megnéztem egy Superpi 1M-t is, hogy mit bír a proci 1,089v-n.
Passzívan 13perc múlva érte el a 82fok-os hőmérsékletet tovább nem engedtem..
2400Mhz/ 700rpm / 50C:[link]
2500Mhz/ 700rpm / 50C:[link]
2600Mhz/ 700rpm / 50C:[link]
2800Mhz/ 700rpm / 53C: [link]
3000Mhz Superpi 1M, 700rpm: [link]
2400Mhz/ 370rpm / 68C: [link]
2500Mz/ 370rpm / 75C: [link]
[Szerkesztve]

Zewa
(senior tag)
Szép! Grt az eredményekhez ez is csak azt bizonyitja hogy mien jo ''kis'' hűtő ez. Nem sok tudná tutána csinálni ( Na jo vizhűtés kompresszort kivéve) 

lolerke
(újonc)
Üdv!
olvasgatom a topic ot és eddig is tudtam h jó kis hűtő és egyre inkább kedvet kaptam ehet.
utánna is néztem a hivatalos oldalon h kompatibilis ez é az én gépemmel.
hát nézem coolers socket A/462 meg is találom a sonic tower-t sok jó lkis hűtő közt de mikor megnézem a cucc adatain belül akkor nem találom sehol se az Athlon XP-t bár sempront látok ami mögött ott a socA... bár lehet h csak én vok ilyen kötöszködő de akkor most vegyem vagy ne? 
player - the original, the real, the first, the only

lolerke
(újonc)
Nah nincs itt már senki?
Socket K7/K8-ra jó! Nyugodtan vedd meg! Veszel hozzá 1/2db Sunon vagy vmi vékonyabb ADDA ventit, és nagyon jó teljesítményt kapsz!

lolerke
(újonc)
okés akkor az lesz az első mihelyst találok végre 1 jó pocit alá 
Jut eszembe nincs véletlen vkinek 1jó kis 2800+ vagy feletti Athlon XP-je 
nah sebaj remélem mihamarabb üzembe állíthatok 1 ilyen remek kis hűtést 

X@b3e
(PH! addikt)
Srácok, vajon be fog férni a TT Mozart házamba? [link]
Bele szánnám, egy 3000+ vagy 3200+ A64-et C'n'Q-val kellene lehűtenie passzívan, a táp 12cm-es ventije felé fújna, de ez lenne az egyetlen venti benne. Szerintetek megbirkózna ezzel a feladattal?
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

X@b3e
(PH! addikt)
Ne hagyjatok itt kétségek közt 

X@b3e
(PH! addikt)
Mindkét kérdésre sajna nem a válasz

Maotun
(senior tag)
Rakta valaki X2 re mármint vista oprendszerrel venti nélkül elég???

X@b3e
(PH! addikt)
Az op. rendszer nem hinném, hogy befolyásolja, de ha egy 3200+ - al nem bír passzívan, akkor gondolom az X2-vel sem fog... Valami légmozgás kell a házba azért mellé.

Achill3uS
(PH! nagyúr)
vegyél egy Coolink Bat-ot, vagy egy Scythe Ninja-t, azok elviszik passzívan is az A64-ed, de a Sonic Tower inkább ventivel való használatkor mutatja ki az erejét, a lamellái elég sürüek..
[Szerkesztve]
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••

X@b3e
(PH! addikt)
A Ninja tuti nem fér el a HTPC házban. Az a bajom ezzel is, hogy magas. A Bat-ra még nem is gondoltam 
Most a Thermalright XP-120-at nézem, passzívan az sem lesz jó, de van egy Noiseblocker 12cm-es ventim és C'n'Q-t bekapcsolva sztem nem nagyon fogja felpörgetni. Természetesen 5V-nál többet nem adnék neki.
A Bat esetleg jobb lenne? Nekem a lényeg a némaüzem.. Ha azzal megoldható, akkor lemondok a Thermalright-ről

X@b3e
(PH! addikt)
Ahogy elnézem ezt a Bat-ot, nem kisebb a Towertől, így felejtős. TR XP120 mennyire válhat be?

lolerke
(újonc)
Üdv mindenkinek ismét 
Rászántam magam... megvettem... igen megcsináltam 
durva a kicsike de amit öszekinlódtam a felrakással az már poén volt 
rev2.es volt aszonya a boltos csóka ez ugyanúgy univerzálisan kompatibilis mindenre
és a nagy f@szt
persze h nem volt benne socA-hoz rögzítőkészlet 
Nah de a magyar ember leleményes ember...
lényeg a lényeg külömböző fémbarabokkal sikerült rögzítenem a szabványos socA-s müanyag kis izén a régi cooler kis csatjával
nemmondom megszenvettem vele 
A ventik meg...
Csavar... hát az szóba se jöhet próbáltam rácsavarozni a alu kis izét használva de ugyan már esélyem nem volt...
de amint már mondtam a magyar ember leleményes ember 1kis rézdrót és már meg is oldva a probláma bár volt 1 kis probláma a memória kicsit utbanvolt de megcsináltam ... igen megcsináltam 
de hűt mint az állat 
35°C-on a 3000+ os Athlon XP-t bár még nem húztam de majd kiderül... 
Üdv: lolerke
sziasztok! használja valaki ezt a hűtőt asus a7v8x alaplappal? fel lehet rá pakolni? köszi előre is 
|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

TriackFeri
(fanatikus tag)
Van a készletben socket a-hoz is lefogató. Elvileg fel tudod tenni ha semmi sincs az útjában.
A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra.

lolerke
(újonc)
már ha rev1-es hez sikerül hozájutnod, (boltban már nem lehet kapni) a rev2-eshez nincs socA-s cuccos, én is ígyjártam, de hát ez van, meg kellet kókányolni, de rajta van és jól hűt 
Hali!
Tudom senkit nem érdekel de én is beszereztem 1 ilyen szörnyet, és nagyon tetszik.
Még csak 1 ventis de ilyen lesz ha kész lesz
üdv Body
I ♥ Tech House * Dekorációs/grafikai munkákat vállalok

Gucunja
(fanatikus tag)
azért ez már nagyon durva...

Pulse mini T-mobil-os eladó dobozában. WIFI GPS IGO 8 3,2 MP autófókusz, ANDROID

pisztoly
(őstag)
sziasztok!
most vettem egy sonic tower-t, de nem nagyon vágom, hogy hogy kell LGA775-re felrakni. 
Ha vki tudna küldeni 1 képet, azt megköszönném. 
[ Szerkesztve ]
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» • airsoft • the real fps • «««««««««««««««««««««««

TriackFeri
(fanatikus tag)
Ha nem felejtem el akkor estefelé csinálok képet
mod: de ha legózol vele akkor rá lehet jönni, én is így jöttem rá

[ Szerkesztve ]
A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra.

pisztoly
(őstag)
Ááhh! Te vagy az én emberem!

Az az igazság, hogy arra már rájöttem, hogy melyik alkatrészekre van szükség, de hogy hogyan fogassam föl a lapra az az ami gondot okoz 
De előre is kösz! Remélem nem felejted el 

TriackFeri
(fanatikus tag)

pisztoly
(őstag)
Thx Man! 
Sikerült felcsűrni a lapra 
Egy alapfeszen húzott 8200at mennyire hűthet le jól ez a hűtő? Passzívan persze...
Typhoon-t cserélném erre mivel ez passzivitásra termett...
Alapfeszes E6550el nem bírt nálam 3.15Gn
Erős huzatban talán, de az már több ventit feltételez a házban.. Passzívkodásra szvsz a Ninja a legjobb.
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★
Lesz házban venti...de a számukat szerettem volna csökkenteni, de akkor marad az eredeti ötletem...kikapcsolható lesz a BigTyphoon 12*12*3,8-as ventije...
Ha a táp és/vagy az alatta lévő 12es üzemel, akkor a Ninja venti nélkül elvan.
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★
Táp+alatta levő 12es megyeget és úgy néz ki a Typhoon is bírja idle. 1 fokot ment fel a maghő...
Este megnézem load is...

X@b3e
(PH! addikt)
AM2 lappal meggyűlt a bajom...
Erre vajon hogy tudom feltenni 

X@b3e
(PH! addikt)
Asszem max sufnituninggal megy fel, vagy Scythe Kama Cross lesz a vége 

X@b3e
(PH! addikt)
A Zalman CNPS 9500 lefogató csavarának segítségével, és a hűtő 939 leszorítójának összevont erejével sikerült az AM2 lefogatás 

aLstaR
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Aki rendelkezik ilyen hűtővel, annak a véleményét szeretném kikérdezni, hogy egy Intel P4 2400+ elbír a hűtő csak passzívan?
Igazából csak internetezésre használnám a gépet, egyebekre nem kellene és azért szeretném némán üzemeltetni, hogy éjjel tudjak mellette aludni.
A gépház eléggé zárt, egy venti van benne mégpedig a Tápon egy 12cm.
A Procimhoz elég ez a hűtő vagy inkább ruházzak be a drágább Ninjára?
Jajj de kihalt ez a topik
Egy 1,3-1,35V-n hajtott wolfot vajon elbír passzívban?

TriackFeri
(fanatikus tag)
Ez a hűtő inkább egy ventivel fejti ki a hatását, de azzal nagyon jól.
Nekem egy AMD Athlon 64 X2 BE 2400 AM2 BOX van hűtve egy ilyen toronnyal (Thermaltake Sonic Tower), venti nélkül.
Minden gond nélkül, igaz nem játszom, csak netezek, videózik, zenét hallgatok.
http://www.facebook.com/princzautok

Tiger89
(lelkes újonc)
sziasztok!
látom kicsit elhagyatott lett a topic de azért reménykedem...van valakinek ilyen bordája amit megunt,lecserélne? érdekelt lennék egy ilyen vásárlásában, az országban sehol nem lehet kapni

TriackFeri
(fanatikus tag)
szerintem aki ilyet vett az nem akarja eladni
nekem kb 4éve van meg