Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Húgod 10 órát chatel? Megáll az eszem! Nálunk suleszban a lányok képesek napokat chatelni!
Ok akkor nem az lessz! Csak nekem 150kból kell gazdálkodnonm mert akarunk venni tft monitort! Akkor nem Se! De én vhogy úgy szeretnék venni hogy azon elinduljon egy jóideig a játékok! Szal egyik osztálytársamnak van egy ASUS 5500 Game Asszem 20kiloért Szented milyen ja ez amit vetek 128Mb-s de ha van belőle 256 akkor én 256-osat veszek! vagy ez egyáltalán jó videokari?
Vagy ha ez sem olyan jó akkor Veszek XT! De mondom nekem kb 150K ból kell kazdálkodni okosan!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 3D nyomtatás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arch Linux
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Ryzen 5700X3D dobozában eladó
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- Intel i7 8700 Box
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3223, 93% Akkumulátor
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest