Hirdetés
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ganger
aktív tag
Ugy kepzelem el, hogy az egyikbe lesz a masik, mint a kindertojas.
A folyadekmozgatast a kulsoben valahogy terelolemezekkel meg ''ventikkel''(nem jut eszembe a helyes szo) csinalnam meg elsosorban, de nem tudom pontossan hogy mikepp, ez meg nagyon beta fazis, eloszor meg a masik reszen torom a fejem.
amugy radiator: minap lattam hogy jo par ujabb legkondis, nagyszelloztetos rendszerben radiatorokat alkalmaznak, (nem am azokat a robosztus allatokat)
Hanem pont mint amit barmelyik tuningosnal vizhuteshez meg lehet venni.
a merete is szep kb 25x130 centi, 3-4 centi vastagsággal.
na ezt akarom majd megnezni, hogy mennyiert is dobaljak ezeket, meghogy lehet-e kulon venni alkatreszkent.
Eleg nagy, akar kette is lehet nyomni, nehany hajlitott cso meg odahegesztes aztan van ket radiatorod.
gondolom ez se ket forint, de csak van leselejtezett darab, azt meg mar talan nem nehez megszerezni, masra nem a csovek mar meg is vannak: sok cuccost szedtem ossze igy az evek alatt, eleg sok alkatreszhez jutottam mar igy
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest