- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Raspberry Pi
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ganger
aktív tag
Ugy kepzelem el, hogy az egyikbe lesz a masik, mint a kindertojas.
A folyadekmozgatast a kulsoben valahogy terelolemezekkel meg ''ventikkel''(nem jut eszembe a helyes szo) csinalnam meg elsosorban, de nem tudom pontossan hogy mikepp, ez meg nagyon beta fazis, eloszor meg a masik reszen torom a fejem.
amugy radiator: minap lattam hogy jo par ujabb legkondis, nagyszelloztetos rendszerben radiatorokat alkalmaznak, (nem am azokat a robosztus allatokat)
Hanem pont mint amit barmelyik tuningosnal vizhuteshez meg lehet venni.
a merete is szep kb 25x130 centi, 3-4 centi vastagsággal.
na ezt akarom majd megnezni, hogy mennyiert is dobaljak ezeket, meghogy lehet-e kulon venni alkatreszkent.
Eleg nagy, akar kette is lehet nyomni, nehany hajlitott cso meg odahegesztes aztan van ket radiatorod.
gondolom ez se ket forint, de csak van leselejtezett darab, azt meg mar talan nem nehez megszerezni, masra nem a csovek mar meg is vannak: sok cuccost szedtem ossze igy az evek alatt, eleg sok alkatreszhez jutottam mar igy
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Sorozatok
- Windows 11
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Rövid videón az új Virtua Fighter játék
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest