Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133
üzenetére
Ok,akkor szelektálok.
Hát nálam az ASUS-nak van nagyobb szava,de dicsérik az abit nf7-et is.
Nem tudok ebbe beleszólni.
Szerintem 5-ig végzünk,mert nekem olyan időszakom van,hogy vagy dogára tanulok,tehát egésznap otthon vagyok vagy vizsgázom és ez is délelőtt.
Még annyi a configodhoz,hogy az amd-nek jobb a vodeógyorsítása de az intelnek gyorsabb a számítása. (kivéve a amd64bit-nek,mert ahhoz csak a xenon tud vetélytárs lenni)
Tehát az mesterséges inteligencia játékoknál az intel verhetetlen,de a grafikánál az amd verhetetlen. De egy brutal amd felhúzva kegyetlenül és ez 10 fokra lehűtve = hogy inkább amd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest