Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Az nem bíztos,hogy táp miatt van,de ha egy jó videókártya van benne,akkor sürgösen vegyél legalább egy 400-430 wattosat,mert egy 3 gigás HT-és procinak és egy jó karinak kell ám szufla,de böven. Full játékon ez a kettö simán megehet 200 wattot akár.
A két proci miatt ne lepödj meg.A te procid valszeg Hypertreading-es, ez olyan mintha a memóriád,amikor dual channeles. Csak itt egy picit más. A lényege az,hogy a procid egyszerre két szálon tud dolgozni és ezt a gépek úgy fogják fel,mintha két procid lenne.
Amúgy engedélyezve van a bioszodban a hyperteading? Mert hallottam olyat,hogy egy proci úgy került ki a piacra,a barátom kezébe,hogy akkor hypertreadingon akart üzemelni,amikor az nem volt engedélyezve. És ezért neki is összeakadt a gépe sokszor.
Nézd meg a bioszopdban a procinál,hogy enabled vagy disabled.
Egyenlöre én ennyit tudtam álmos fejemböl kiverni
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nők, nőügyek (18+)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OLED monitor topic
- Borderlands 4
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest