Hirdetés
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen hűtőt vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Mini-ITX
- Hisense LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Az nem bíztos,hogy táp miatt van,de ha egy jó videókártya van benne,akkor sürgösen vegyél legalább egy 400-430 wattosat,mert egy 3 gigás HT-és procinak és egy jó karinak kell ám szufla,de böven. Full játékon ez a kettö simán megehet 200 wattot akár.
A két proci miatt ne lepödj meg.A te procid valszeg Hypertreading-es, ez olyan mintha a memóriád,amikor dual channeles. Csak itt egy picit más. A lényege az,hogy a procid egyszerre két szálon tud dolgozni és ezt a gépek úgy fogják fel,mintha két procid lenne.
Amúgy engedélyezve van a bioszodban a hyperteading? Mert hallottam olyat,hogy egy proci úgy került ki a piacra,a barátom kezébe,hogy akkor hypertreadingon akart üzemelni,amikor az nem volt engedélyezve. És ezért neki is összeakadt a gépe sokszor.
Nézd meg a bioszopdban a procinál,hogy enabled vagy disabled.
Egyenlöre én ennyit tudtam álmos fejemböl kiverni
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Jelszókezelők
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Battlefield 6
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bitcoin topic
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Oakley topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest