Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Na üdv.
Elöbb csontá fagyott a masinám, restart után nem kapott jelet a moncsi, nem pittyent a gép. Szétszedtem az egészet, tápot ki, fedlap le, megnéztem, semmi pörkölődés, semmi sem púpozódott fel, ugyhogy nem látok rajta külsérelmi nyomot. Nem tudom mi a fene van, mert most összeraktam és ment, igaz : pang...pang, és megy minden. Most ohne gépház zümmög alattam. Hajajj ez de gebasz... Alaplapon is minden jónak látszódik, sehol semmi szag, semmi púp, semmi pirulás. Nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Spotify
- EA Sports WRC '23
- DJI topic
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fujifilm X
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Sziasztok, eladó több darab Intel Core i5-6500 SR2L6 3.20 Ghz X633D052
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű - INTEL Core i7-9700K 8mag 8szál max. 4.9GHz LGA1151v2 CPU processzor + UHD Graphics 630
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs