Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Na üdv.
Elöbb csontá fagyott a masinám, restart után nem kapott jelet a moncsi, nem pittyent a gép. Szétszedtem az egészet, tápot ki, fedlap le, megnéztem, semmi pörkölődés, semmi sem púpozódott fel, ugyhogy nem látok rajta külsérelmi nyomot. Nem tudom mi a fene van, mert most összeraktam és ment, igaz : pang...pang, és megy minden. Most ohne gépház zümmög alattam. Hajajj ez de gebasz... Alaplapon is minden jónak látszódik, sehol semmi szag, semmi púp, semmi pirulás. Nem értem. -
Agostino
addikt
válasz
Hideyoshi #13 üzenetére
Pukkanni a fordulatszámszabályzó pukkant. A táp az max a ''pang''-ot adja ki.
Ma bekapcs, pang, gép megy rendesen. Semmilyen szaga nincsen a cuccnak, megy frankon, minden hőfok korrekt, de akkor is van az a furcsa hang. Esetleg megkérdem haveromat, hogy hozza el a tápját...
-
Agostino
addikt
Nem. nálam nem az pattant el. A ventin a lévő fordulatszámláló halt meg. Ezt alátámasztja az, hogy büdös minta a rosseb.
Engem kifejezetten az érdekel, hogy mi lehet az a hang. Ha az kattan, akkor a moncsi nem kap jelet. Mondjuk mintha már rendesen menne a gép, de azért még szemmel tartom. Minden hőfok teljesen normális, ugyhogy nagy baj csak nincsen. -
Agostino
addikt
Szerintem meg probléma a géppel... Bár való igaz nem a te gépeddel van probléma jelen esetben. Remélem nem perelsz be emiatt a galád tett miatt. Kérem, hogy az Úr oldozzon fel engem bűnöm alól.
Nah poen félre, ez volna az : Bővebben: link. A koszt már leszedtem azóta.. Táp egy Unipower szépség 350W.
Mondjuk engem a pang érdekelne.
ÜberON: az én procim meg nem akar menni 200fsbvel.
[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
Hi.
Ma összekötöttem két ventit, de az egyik valszeg defektes lehetett, mert amint ráraktam a csatira, és benyomtam a gépet pukkant egyet. Lehuztam, gép nem akart menni, másodjára igen. Összraktam, mindent bekötöttem, indul a gép, majd egy olyan hangot adott, mint amikor leáll a gép : pang. Szétszedtem, megint ment, összraktam akkor nem. Most megy, itt van szétkapva, bill, egér, moncsi (aminek elöbbi indításkor színes pöttyös lett a képe, és ami egy kábelmegmozgatás után rendbejött) meg egy utp kábel. Most így ennyivel, takarólapok nélkül megy, itt van a lábam alatt, szagolgatom, de eddig nincsen gáz.
Na ilyenkor mi van? Mi lehet az a misztikis leállás, ami mégsem leállás, mert megy a gép tovább?
Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest