Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Pár hete "átnéztem" de nem fedeztem fel rajta a jelenséget. Valójában a szokásos baloldalt húzódó vertical b is annyira minimális 5%-on, hogy csak pislogtam amikor kiszúrtam.
TT-t dettó. A 100-os white-on túl napi rendszerességgel nézem YouTube-on az ETA Prime channel-t ahol szinte kivétel nélkül minden review fehér háttér előtt készül (ezért mondjuk jár a fakk) de ott sem kaptam még fel soha a fejem, hogy mi ez a randa veresesség
elszíneződés, vagy folt.Valós tartalmaknál (film, sorozat) pedig abszolute 10/10-es a kép.
Amúgy én úgy tudom, hogy a korai példányokra nem volt jellemző a VB. (2020 Jun)Ha most idejönne az LG, hogy itt egy 65' CX de kaka panel esetén nincs lehetőség a cserére, akkor abban a pillanatban nyomnék egy no thanks button-t.
Nem viccelek... Szóval én azt mondom, hogy nagy mákom van ezzel a tévével... olyannyira, hogy még azon is elgondolkodom, hogy egyáltalán lecseréljem-e egy 65' 2021-es modellre.
Anyagilag (ha nem is óriási de azért) nagy bukta, C1-be nem lesz EVO szóval technikailag sem előrelépés, illetve valószínűnek tartom, hogy 2022-ben már alap lesz a C szériába is az EVO... ami megint csak abba az irányba mutat, hogy élvezzem egyelőre ami van, aztán majd ha tényleg lesz miért váltani akkor váltsak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- Tekken 7 Playstation 4
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
elszíneződés, vagy folt.
Nem viccelek... Szóval én azt mondom, hogy nagy mákom van ezzel a tévével... olyannyira, hogy még azon is elgondolkodom, hogy egyáltalán lecseréljem-e egy 65' 2021-es modellre.