Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Pár hete "átnéztem" de nem fedeztem fel rajta a jelenséget. Valójában a szokásos baloldalt húzódó vertical b is annyira minimális 5%-on, hogy csak pislogtam amikor kiszúrtam.
TT-t dettó. A 100-os white-on túl napi rendszerességgel nézem YouTube-on az ETA Prime channel-t ahol szinte kivétel nélkül minden review fehér háttér előtt készül (ezért mondjuk jár a fakk) de ott sem kaptam még fel soha a fejem, hogy mi ez a randa veresesség
elszíneződés, vagy folt.Valós tartalmaknál (film, sorozat) pedig abszolute 10/10-es a kép.
Amúgy én úgy tudom, hogy a korai példányokra nem volt jellemző a VB. (2020 Jun)Ha most idejönne az LG, hogy itt egy 65' CX de kaka panel esetén nincs lehetőség a cserére, akkor abban a pillanatban nyomnék egy no thanks button-t.
Nem viccelek... Szóval én azt mondom, hogy nagy mákom van ezzel a tévével... olyannyira, hogy még azon is elgondolkodom, hogy egyáltalán lecseréljem-e egy 65' 2021-es modellre.
Anyagilag (ha nem is óriási de azért) nagy bukta, C1-be nem lesz EVO szóval technikailag sem előrelépés, illetve valószínűnek tartom, hogy 2022-ben már alap lesz a C szériába is az EVO... ami megint csak abba az irányba mutat, hogy élvezzem egyelőre ami van, aztán majd ha tényleg lesz miért váltani akkor váltsak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Egyszerű kávé topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Oppo A14 4/64GB Kék / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
elszíneződés, vagy folt.
Nem viccelek... Szóval én azt mondom, hogy nagy mákom van ezzel a tévével... olyannyira, hogy még azon is elgondolkodom, hogy egyáltalán lecseréljem-e egy 65' 2021-es modellre.