Legfrissebb anyagok
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
Itt most nem is konkretan a DV-rol beszeltem, de lehet, hogy tenyleg arrol van szo?
A DisplayID jo otlet, en is azt hasznalom custom 23p timing-hoz CRU-ban. Vincent itt probalja magyarazni a dolgot meg1x de a DisplayId-t nem emliti.
Mas, kalibracio/profiling DisplayCal-lal:
- az altalad keszitett LG 2018 css korrekciot hasznalom:
-- eszrevettem, hogy Refresh van beallitva es nem LCD, ezt atirahtom kezzel gond nelkul (nem befolyasolja a mert adataidat)?
-- dcc reset-nel csinaltad, szerinted van kulonbseg, ha normal modban csinaltad volna? (osszehasonlitottam a "beepitett" 2016-ossal, es ott magasabbak a Red es Green ertekek, mint a tiedben)
- erre emlekszel veletlenul?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Itt most nem is konkretan a DV-rol beszeltem, de lehet, hogy tenyleg arrol van szo?