Hirdetés
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toto89
csendes tag
Sziasztok!
TV-vásárlás előtt állok és bizonytalan vagyok. Két befutóm van márka szintjén: Sony és Philips. Sonyból leginkább az XR-A80J, Philips-ből pedig a 706 OLED-et néztem. Esetleg a 856 is szóba jöhet, de azt már feleslegesen drágának érzem. Nem volt még OLED TV-m, de amit eddig sikerült utánaolvasni, abból az derült ki számomra, hogy az LG-nek nem nem olyan jó a mozgásleképezése, mint utóbbi kettőnek és nem is Google OS van rajta, márpedig ezt (tehát a Google-t) én szimpatikusabbnak találom. Úgy mindent összevetve a Sony tűnik a legjobbnak, de a Philips így amennyire meg tudom ítélni nagyjából ugyanazt tudhatja és ott vonzó az Ambilight. Elsősorban filmezésre, netes tartalmak fogyasztásához keresek TV-t, de a 120HZ-hez és HDMI 2.1-hez ragaszkodnék, hogy "jövőbiztosabb" legyen. Tudtok erre mondani valamit? Jó irányban gondolkodom, vagy hülyeség amit leírtam?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Corsair Void Elite RGB Wireless Fekete/Fehér Bolti ár:42k INGYEN FOXPOST
- Corsair HS55 Surround Fekete Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Corsair HS65 SURROUND Fekete/Fehér Bolti ár:33k INGYEN FOXPOST
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest