Hirdetés
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- ARM-os meglepetéskiadást kap az év első felében a Windows 11
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toto89
csendes tag
Sziasztok!
TV-vásárlás előtt állok és bizonytalan vagyok. Két befutóm van márka szintjén: Sony és Philips. Sonyból leginkább az XR-A80J, Philips-ből pedig a 706 OLED-et néztem. Esetleg a 856 is szóba jöhet, de azt már feleslegesen drágának érzem. Nem volt még OLED TV-m, de amit eddig sikerült utánaolvasni, abból az derült ki számomra, hogy az LG-nek nem nem olyan jó a mozgásleképezése, mint utóbbi kettőnek és nem is Google OS van rajta, márpedig ezt (tehát a Google-t) én szimpatikusabbnak találom. Úgy mindent összevetve a Sony tűnik a legjobbnak, de a Philips így amennyire meg tudom ítélni nagyjából ugyanazt tudhatja és ott vonzó az Ambilight. Elsősorban filmezésre, netes tartalmak fogyasztásához keresek TV-t, de a 120HZ-hez és HDMI 2.1-hez ragaszkodnék, hogy "jövőbiztosabb" legyen. Tudtok erre mondani valamit? Jó irányban gondolkodom, vagy hülyeség amit leírtam?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy ruhás topik
- Apple MacBook
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Óra topik
- Videós, mozgóképes topik
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ArthurShelby: [Xpenology] DSM 7.1.1 telepítése
- További aktív témák...
- Bontott 0perces MIDNIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest