Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toto89
csendes tag
Sziasztok!
TV-vásárlás előtt állok és bizonytalan vagyok. Két befutóm van márka szintjén: Sony és Philips. Sonyból leginkább az XR-A80J, Philips-ből pedig a 706 OLED-et néztem. Esetleg a 856 is szóba jöhet, de azt már feleslegesen drágának érzem. Nem volt még OLED TV-m, de amit eddig sikerült utánaolvasni, abból az derült ki számomra, hogy az LG-nek nem nem olyan jó a mozgásleképezése, mint utóbbi kettőnek és nem is Google OS van rajta, márpedig ezt (tehát a Google-t) én szimpatikusabbnak találom. Úgy mindent összevetve a Sony tűnik a legjobbnak, de a Philips így amennyire meg tudom ítélni nagyjából ugyanazt tudhatja és ott vonzó az Ambilight. Elsősorban filmezésre, netes tartalmak fogyasztásához keresek TV-t, de a 120HZ-hez és HDMI 2.1-hez ragaszkodnék, hogy "jövőbiztosabb" legyen. Tudtok erre mondani valamit? Jó irányban gondolkodom, vagy hülyeség amit leírtam?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest