- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topik
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uran39
csendes tag
Sajnos a Rayman-nél ezt én is tapasztaltam, de akár még régi point&click játékok Androidos változatánál is (bár azok általában egy emberes projektek), így nem egy volt olyan, ami évek múlva nem működött az új Android verzión már.
Én ennek ellenére kiadtam azt a közel 10 eurot a játékért, mert szerintem ez PC-n is maxon mobilos grafikának néz ki szinén, ott játszhatnék 60 helyet 120 fps-en, de ennyi.
Azonban ott 40 euro az alap ára, most épp Steam-en csak 20 akciósan, de még 50%-os leárazással is durván kétszer annyiba kerül, amúgy sem hiszem, hogy olyan korszakalkotó játék lenne, mint pl egy Ori, amit évek múlva is szívesen előveszek.
Telóhoz van egy Gamesir kontrollerem, így az irányítás sem probléma.Én nagyon várnék már egy Rayman Legends folytatást, mai napig bármikor előveszem, mindenre is eladták ennyi év alatt elég nagy példányszámban, egyszerűen nem értem, miért nem hajlandóak foglalkozni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Futás, futópályák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Banggood
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest