- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topik
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Darth_Revan #8 üzenetére
Sajnos büntetlenül megtehetik, ez itt a probléma. Ha a Google ilyenkor ideiglenes letiltaná a kiadó többi játékát is akkor lehet jobban oda figyelnének mert gondolom az IAP-al megrakott játékaik több pénzt hoznak a konyhára mint az ilyen egyszer fizetősek, de szerintem a Google ezt teljesen elengedte úgy mint a Stadia-t.
Ja amúgy hasonló a Rayman Run-nál is, hogy le tudom tölteni az appot(talán, rég nem néztem rá) de in-game a data fájlokat nem tudja leszedni mert lekapcsolták a szervert. El nem tudom képzelni, hogy az a 2-300MB, hogy nem fér el valamelyik serverükön. Ugyanígy az nVidia esetén egy ekkora cégnek nem telik egy serverre ami ellenőrizné amit kell? Vagy akkor adtak volna ki frissítést ami kiszedi ezt a funkciót és akkor nem kell server. Itt már nem is a pénzről van szó hanem erről a bicskanyitogató hozzáállásról amit a nagy cégek megengednek maguknak. Ezért nem ajánlom senkinek, hogy pénzt adjon nekik főleg egy olyan platformon ahol vissza is élnek vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAI: Poor Volta...
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali informatikai kérdések órája
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest